VITA FACE YOGA

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6361/VitaFaceYogalogo-1634676988.jpg
VITA FACE YOGA
VITA FACE YOGA https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6361/VitaFaceYogalogo-1634676988.jpg 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Bachweg 7D, Lieboch 8501

0043 (0)699 18 23 61 62
martina@vitafaceyoga.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Leto ustanovitve:
2021
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sem Martina Grosek, certificirana učiteljica obrazne joge in dipl.mental coachinja. Svojo zavestno pot osebne rasti sem pričela v letu 2013, ko sem svoje življenje obrnila na glavo in končno sebi rekla DA ter pričela raziskovati, kdo sem, kaj je moj namen in kakšna je moja pot. Življenje me je peljalo čez veliko preizkušenj, ki so mi pomagale, da sem postala boljša verzija sebe in se pričela zavedati svoje lastne vrednosti, kot ženska, mati dveh otrok in partnerica. 

Ob spoznanju, da celo življenje tekamo za srečo in že skozi stoletja izpolnjujemo pričakovanja drugih, mi je postalo jasno, da človeštvo dela nekaj narobe in to hudo narobe. Na vsakem koraku slišiš kot ženska ...nisi dovolj .... suha, lepa, privlačna, izobražena, ne kuhaš dovolj dobro, zakaj nisi takšna kot moja mama itd. In temu je treba narediti konec enkrat za vselej. Zdaj je napočil čas. TVOJ ČAS! Ne dovoli, da se te še tepta naprej. 

Zadihaj svobodno. Odvrzi ta korzet, v katerega so nas stlačili že pred stoletji  in se prični zavedati, da si dovolj dobra, dovolj lepa, preprosto dovolj, takšna kakršna si. Vdihni dih svetlobe in naj te le ta napolni v stebru tvoje notranje moči in naj iz njega zasije navzven tvoja igrivost, tvoja radost, tvoja brezmejna ljubezen do življenja. Za tvoj sij niso potrebni filerji in botox, šminka in torbice in vrtoglave lakaste petke. 

Vse kar potrebuješ za svojo srečo je obleči svojo kožo, si nadeti nasmeh in milino ter se zavedati, da si najlepša takrat, ko siješ iz noter navzven. Ta sij je tvoje najmočnejše orodje. In s tem boš premikala gore, si zgradila najlepši partnerski odnos in začutila zadovoljstvo in mir v sebi. 

Zavedaj se, da ta sij v tebi nikoli ne mine, dokler v tebi tli ljubezen do sebe. In ko se naučiš imeti zdravo rada, boš lahko zgradila življenje, ki si ga tako srčno želiš. S svojim sijajem naravne lepote boš premagala gube časa na naraven način in poskrbela tudi za boljše počutje in postala vidno mlajša in samozavestnejša. 

Posvetila sem se ozaveščanju žensk, saj smo me ljubezen, ki rodi novo življenje in vsi odnosi, ki jih ustvarjamo, so odvisni od naše notranje luči. S pravilno nege te luči se boš naučila na ljubeč način postaviti meje, z milino omehčati še tako kamnito srce in z ljubeznijo omrežiti vse okoli sebe, predvsem pa ustvariti partnerski odnos, ki si ga želiš.

 

  • Ime podjetja:
  • VITA FACE YOGA
  • Občina:
  • Lieboch, Avstrija
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina, 
  • Angleščina, 
  • Nemščina, 
  • Hrvaščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si