Vilfis d.o.o., servis viličarjev na terenu

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4278/vilfisdooservisvilicarjevnaterenu1-1479392565.png
Vilfis d.o.o., servis viličarjev na terenu
Vilfis d.o.o., servis viličarjev na terenu https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4278/vilfisdooservisvilicarjevnaterenu1-1479392565.png 0 05 2

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Darko Rihard (+)

Šarhova ulica 16, Maribor 2000, Slovenija

02 4713623
041 856 158
info@vilfis.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo fleksibilno podjetje, ki se zna prilagajati željam in zahtevam naših strank. Ustanovljeno je bilo leta 2008 pod imenom VILFIS, Marko Fajfar s.p. in se leta 2014 preimenovalo v VILFIS d.o.o. Že pred ustanovitvijo podjetja, pa smo si znanje pridobivali v enaki dejavnosti.

Prizadevamo si, da delo opravimo hitro, kvalitetno in v najkrajšem možnem času, ter da še naprej tako uspešno sodelujemo s našimi strankami.

 NUDIMO PRODAJO IN NAJEM VILIČARJEV.

 

Servis viličarjev

Zraven prodaje rezervnih delov je servis viličarjev naša poglavitna dejavnost.

Nudimo kvaliteten servis ter popravilo viličarjev vseh znanih znamk  kot so Linde, Jungheinrich, Kalmar, Still, Mitsubishi, Heli, Clark, Hyster in drugih… Servisna vozila so opremljena v mobilno delavnico, tako da lahko popravilo vašega viličarja opravimo v najkrajšem možnem času kar pri vas. Na vašo željo ali v primeru večjih okvar pa lahko vaš viličar odpeljemo tudi v našo delavnico in vam za čas popravila priskrbimo nadomestni viličar.

Naš zanesljiv servis je za vas na voljo kakor hitro je to mogoče. V nujnih primerih smo 24h – 7 dni na teden, 8760 ur letno za vas dosegljivi na tel. št: 040 595 354 in 041 856 158.

 

Nasvet

Redno periodično vzdrževanje ter kontrolni pregledi v skladu z navodili in priporočili proizvajalca viličarjev na dolgi rok zagotavljajo uporabo viličarja z najnižjimi možnimi stroški ter napravam podaljšujejo življenjsko dobo. V primeru sklenitve dogovora o rednem vzdrževanju vam na celotno opravljeno storitev nudimo še dodatne popuste.

 

Rezervni deli

V kolikor ne potrebujete naših servisnih storitev ampak le nadomestne dele vam lahko ponudimo nadomestne dele za vse znamke viličarjev kot so Linde, Jungheinrich, Kalmar, Still, Mitsubishi, Heli, Clark, Hyster in drugi. Prav tako tudi trakcijske baterije, industrijske gume ter ostalo dodatno opremo. Naročene rezervne dele vam pošljemo ali dostavimo v roku 24 ur oz. v najkrajšem možnem času. V primeru sklenitve dogovora o dobavi rezervnih delov pa našim kupcem nudimo še dodaten popust.

 

Dodatna oprema

Nudimo vam razne dodatne naprave za vaš viličar, različnih evropskih proizvajalcev.

 

Potrdilo o tehnični brezhibnosti vašega viličarja

V skladu s slovensko zakonodajo, ki ureja varstvo pri delu, morajo imeti viličarji veljavno potrdilo o tehnični ustreznosti viličarja - tehnični pregled. V sodelovanju s pogodbenimi partnerji lahko skrb za pridobitev, ter obnavljanje potrdila prepustite nam.

 

Profiliranje polnih viličarskih gum

Da bi podaljšali življenjsko dobo vaših gum vam lahko nepoškodovane obrabljene gume na novo sprofiliramo, kar je majhen strošek v primerjavi z novo gumo.

 

Varnost na viličarju

Viličar naj se uporablja, vzdržuje in popravlja v skladu z navodili proizvajalca. Pazite, da se kaj takšnega ne bo zgodilo tudi vam!

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
08:00 - 07:00
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 17:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 23007788
 • Ime podjetja:
 • Vilfis d.o.o., servis viličarjev na terenu
 • Občina:
 • Maribor
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Nemščina, 
 • Hrvaščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • finasteride and blood sugar

  ,

  0.0 0.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  side effects of propecia This may irritate lining of the abdomen
  Oceni mnenje:
 • does tamoxifen cause nausea pct

  ,

  0.0 0.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  does nolvadex increase testosterone levels I remember my FSH fluctuated but I tried my best to stay optimistic about the future and relax my body and mind
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si