Viktorija Spa, kozmetične in frizerske storitve

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4409/viktorijaspakozmeticneinfrizerskestoritve3-1481025653.jpg
Viktorija Spa, kozmetične in frizerske storitve
Viktorija Spa, kozmetične in frizerske storitve https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4409/viktorijaspakozmeticneinfrizerskestoritve3-1481025653.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Suhadole 15c, Komenda 1218, Slovenija

051 320 559
info@viktorijaspa.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pobegnite v wellness studio Viktorija spa, v oazo miru in počitka. V pomirjujočem okolju vam nudimo različne tretmaje za sproščanje telesa in duha.

Hiter življenjski slog, pomanjkanje prostega časa, praznina v medsebojnih odnosih in čustvena otopelost. To je le nekaj dejavnikov, ki v vsakdanu ljudi vodijo do napetosti, stresa in psihofizičnih obolenj.

Na podlagi tega smo se odločili, da vam  s pomočjo najsodobnejših opremljenih prostorov in opreme zagotovimo, da bodo naše storitve opravljene strokovno ter kvalitetno.

Širok spekter kozmetičnih in frizerskih storitev izvajamo s pomočjo  vrhunske kozmetike in aparati v mirnem in prijetnem okolju, zato  se boste počutili pri nas res prijetno in se z veseljem vračali v naš salon.

 

Kozmetične storitve

Zaprite oči, dotaknite se svojega notranjega jaza in poslušajte svojo dušo. Razvajanje v našem Spa centru bo v vas prebudilo novo, svežo energijo in vas napolnilo z neskončnimi močmi za vsakdanje izzive.

Z željo po vrhunski, diskretni storitvi smo ustvarili intimno oazo miru in sprostitve, kjer boste z lahkoto našli svoje notranje ravnotežje. Ugodje telesa in duha še nikoli ni bilo tako blizu.

 

 

Frizerske storitve

Svojim lasem privoščite le najboljše in obiščite naš Salon za nego las. Dovolite nam, da oblikujemo in negujemo vaše lase: moderno, strogo, poslovno, mladostniško, za najmlajše ali pa samo malo drugače.

Beseda frizerstvo ima širok pojem in zajema veliko, pri vsakem ima svoj pomen kot tudi pri nas. Frizerstvo je unikatno oblikovanje las kot je unikatna vsaka frizura, potrebno je znanje, strokovnost, natančnost, kreativnost, individualnost  ter povsem drznost.

Je zelo malo možnosti biti dober frizer,vsak si ga zamišlja kot nekaj najbolj preprostega a upoštevati je treba veliko nenapisanih pravil kot so,ure dela ,energije,domišljije kot tudi različni frizerskih firm ki nudijo kvalitetno lasno kozmetiko ampak brez ene stvari pa še vedno nebo šlo,ljubezni do dela,biti predan z dušo in telesom in z strastjo vstopiti dan za dnem v salon in v njem preživeti minute, ure, dneve, tedne, mesece, leta.

Ne smemo pozabiti na raznovrstne seminarje tako pri nas doma kot tudi v tujini,ki nam burijo domišljijo do novih kreacij ,tako da ne smemo nikoli pozabiti, da glavno vlogo imamo mi sami,saj si s svojimi kreacijami in strankami odpiramo vrata v širni svet mode.

Vprašanje pa ostaja še samo eno in edino….ste pripravljeni vstopiti v naš frizerski salon in preizkusiti znanje in strokovnost…

 

Savne

Vodna in toplotna terapija je v tisočletju razvila mnogo različic. Njihov namen je izboljšanje delovanja limfnega sistema, aktiviranje postopka razstrupljanja telesa, krepitev imunskega sistema in izboljšanje prekrvavljenosti kože.

V lepotnem Wellness studiu VIKTORIJA SPA lahko obisk začnete z razvajanjem v savnah. V atraktivnem okolju vam ponujamo pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Na voljo so finska savna, infrardeča savna in turška savna.

Na voljo so vam tudi SPA paketi, ki so namenjeni popolni telesni in duševni sprostitvi tako posameznikov kot parov. Mehka svetloba prostorov in mirna glasba zbujata občutek nežnosti, intimnosti in popolne sprostitve.

Pripravili smo vam tudi nekajurne programe, posebej in zgolj za ženske. Za ženski popoldan, po žensko! Za praznovanje rojstnega dne ali zgolj za popoldansko razvajanje s prijateljicami... Kaj je lahko še lepšega kot sproščeno druženje, ženski klepet, ob tem pa razvajanje, lepotičenje in slastni wellness prigrizki...

 

Ceniki

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 15046869
  • Ime podjetja:
  • Viktorija Spa
  • Občina:
  • Komenda
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si