Veterinar svetuje, kiropraktika za živali, Ksenija Praper s.p., Sežana

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5812/253095165631953501570627155n-1495456860.jpg
Veterinar svetuje, kiropraktika za živali, Ksenija Praper s.p., Sežana
Veterinar svetuje, kiropraktika za živali, Ksenija Praper s.p., Sežana https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5812/253095165631953501570627155n-1495456860.jpg 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ksenija Praper (+)

Gradišče 18, Sežana 6210, Slovenija

040 348 088
ksenija.praper@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ksenija Praper s.p., iz Sežane ki ima podjetje Veterinar svetuje, se ukvarja z živalsko kiropraktiko. Njen namen je vsem živalim povrniti gibljivost, ki so jo imeli kot mladički. Ksenija Praper je bila 1965 rojena v Slovenj Gradcu. Osnovno šolo je obiskovala v Dravogradu in gimnazijo na Ravnah na Koroškem. Na študij veterine jo je gnala velika ljubezen do konj. Na Veterinarski fakulteti v Ljubljani je diplomirala leta 1991. Zadnji dve leti študija je opravljala delo veterinarskega tehnika na Kliniki za kirurgijo in male živali in po končanem študiju in diplomi tam opravljala tudi pripravništvo.

 

V podjetju Veterinar svetuje, sprejemajo predvsem mačke in pse, dogovorite pa se lahko tudi za zdravljenje drugih živalskih vrst. Pregled in terapija potekata vedno v prisotnosti lastnika, saj se žival za potrebne terapije nikoli ne pomiri ali anestezira. Ker je to izključno manualna terapija, se ob tem ne uporablja nobenih aparatur ali pripomočkov, razen ustrezne podlage za delo na kateri žival med terapijo stoji.

Kaj je kiropraktika za živali?

Kiropraktika je manualna terapija, ki se uporablja za diagnostiko, zdravljenje ter za preventivo pri težavah s hrbtenico in drugimi sklepi. S terapijo obnovimo navezo med hrbtenico in živčnim sistemom zato, da bi ponovno vzpostavili dobro delovanje telesa in zdravje živali.

 

Cilj kiropraktike -  je da obnovi delovanje in gibljivost prizadetih vretenc, zato da bi ponovno vzpostavil prevodnost živcev. To omogoči telesu, da ozdravi in tako deluje v svojih optimalnih zmožnostih.

 

Kako poteka zdravljenje?

Veterinar kiropraktik uporablja svoje roke, da ugotovi kateri sklepi so slabo gibljivi. Nato naredi specifičen in natančen potisk na slabo gibljive anatomske strukture. Terapija obnovi normalno gibanje vretenc ter tako odstrani nevrološke znake. Ko začnejo živci uspešno komunicirati z vsemi strukturami v telesu vaše živali, se začne zdravljenje.

 

Kiropraktika za živali je metoda, ki skupaj s tradicionalnim veterinarskim zdravljenjem zagotavlja dolgo in zdravo življenje. Je začetek modernega, celovitega pristopa k zdravljenju živali. Obnovi in vzdržuje moč ter dobrobit živali, ki jo imate radi.

  • Davčna številka:
  • 68909080
  • Ime podjetja:
  • Veterinar svetuje, kiropraktika za živali, Ksenija Praper s.p., Sežana
  • Občina:
  • Sežana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si