Vertikala-X, specializirana gradbena dela d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/336/vertikala-x-specializirana-gradbena-dela-d-o-o (1)-1456834994.jpg
Vertikala-X, specializirana gradbena dela d.o.o.
Vertikala-X, specializirana gradbena dela d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/336/vertikala-x-specializirana-gradbena-dela-d-o-o (1)-1456834994.jpg 5 05 1

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Božana Knez (+)

Ob Šumcu 5, Mežica 2392

02 8703161
041 657 872
02 8703173
info@vertikala-x.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje VERTIKALA-X d.o.o. združuje ljudi, ki so v svojem poslovnem in zasebnem življenju nabrali izkušnje ter strokovnost, na podlagi katerih so sposobni naročene projekte realizirati kakovostno, z minimalnimi stroški ter s hitrim odzivnim časom. Pri realizaciji projektov so upoštevane tako zakonske zahteve in standardi, kot tudi želje naročnikov.

Z novimi tehnologijami in neprestano izpopolnjujočim se ter dovršenim pristopom k izvedbi projektov naročnikom ponujamo cenovno ugodnejšo izvedbo. Izvršena dela pa z izstopajočo kakovostjo in dolgimi garancijskimi pogoji dodatno prepričajo kupca, da se znova odloči za nas. S svojimi storitvami smo že prepričali zahtevne naročnike v državah Evropske unije, predvsem na Švedskem in v Avstriji, v bodoče pa želimo svojo dejavnost širiti tudi na druge trge EU in izven. Z dolgoročno rastjo, permanentnim strokovnim usposabljanjem in stalnim izobraževanjem svojih sodelavcev zagotavljamo stabilno podjetje in ostajamo eden izmed vodilnih ponudnikov svojih storitev v Sloveniji.

 

DEJAVNOSTI

ENERGETSKA SANACIJA IN ZAŠČITA OBJEKTOV

Ker so energenti iz dneva v dan dražji, je pravilna energetska izvedba objekta vse pomembnejši faktor tako pri novogradnjah, kot tudi pri energetskih sanacijah obstoječih objektov. S tem, ko izvedemo primerno toplotno zaščito objekta, pripomoremo k zmanjšanju stroškov ogrevanja ter s tem k manjšemu obremenjevanju okolja. V veljavi je Pravilnik o toplotni zaščiti in učinkoviti rabi energije v stavbah, ki opredeljuje tehnične zahteve, ki morajo biti na področju toplotne zaščite izpolnjene za učinkovito rabo energije v stavbah. Pravilna izbira debeline izolacije fasade, podstrešja, strehe ter pravilna izbira oken se določi s pomočjo energetskega izračuna, ki ga opravi naš stalni strokovni sodelavec.

 

PROTIKOROZIJSKA ZAŠČITA

Korozija je skupek kemijskih in elektrokemijskih reakcij, ki povzroča poškodbe ali popolno uničenje materiala. Med korozijske pojave spada tudi rja na železnih in jeklenih objektih. Tipično za korozijo je, da poškodbe navadno niso porazdeljene enakomerno po celotni površini objekta, ampak se pojavijo posameznih mestih. Posebno nevarna je korozija, ki se pojavlja v raznih precepih in razpokah pri zelo obremenjenih nosilnih konstrukcijah. Zaradi najrazličnejših dejavnikov, ki lahko povzročijo korozijo, je potrebno s pomočjo preiskav določiti pravi vzrok za vsak posamični primer in na osnovi le-tega je mogoče opredeliti tudi pravilno tehnologijo za izvedbo sanacije.

 

SANACIJA IN ZAŠČITA BETONA

Beton je umetni kamen, ki nastane s strjevanjem mešanice cementa, agregata in vode. Ker so vse glavne sestavine betona anorganskega značaja, je dolgo prevladovalo mnenje, da je beton neuničljiv in večen material. Da je to mnenje zmotno, dokazujejo številni betonski objekti, ki že po 10 letih kažejo vidne znake korozije in propadanja. Eden najpogostejših vzrokov za poškodbe na armiranobetonskih konstrukcijah je korozija armature. Nastali korozijski produkti imajo večji volumen kot jeklo, zaradi česar pride okrog armature do pomanjkanja prostora. Pritisk, ki pri tem nastane, povzroči, da beton odstopi od armature. Tak beton je potrebno čim prej sanirati, saj prične, ko je enkrat poškodovan, izredno hitro propadati. Beton saniramo z različnimi materiali in z različnimi tehnologijami, odvisno od objekta in njegove obremenitve.

 

VIŠINSKA DELA

Višinska dela so skupni imenovalec vseh zgoraj opisanih del. Izvajamo namreč sanacije in zaščite ter barvanje in fasaderska dela, vse to na višini. Poleg teh del izvajamo tudi čiščenje steklenih površin, razne montaže in demontaže na težko dostopnih mestih ter meritve in preglede objektov in konstrukcij. Pod pojmom višinska dela razumemo tista dela, ki jih izvajamo na poseben način, in sicer z vrvno tehniko, z visečimi odri ali z dvižnimi košarami. Pristop k izvedbi del na takšen način predstavlja za investitorja bistveno cenejšo in hitrejšo rešitev kot izvedba del s pomočjo gradbenih fasadnih odrov.  

 

GRADBENI INŽENIRING

V začetnih letih delovanja smo spoznali, da lahko s svojo ponudbo na večjih projektih večinoma nastopamo zgolj kot podizvajalec, kar pa je velikokrat oviralo naš razvoj in možnost  celotne kakovostne ponudbe, ki je na razpolago investitorjem.

 

SKY CLIMBER

V letu 2008 smo s podjetjem N.V. Sky Climber Europe S.A. iz Belgije sklenili dogovor o trženju njihovih proizvodov.

Multinacionalka Sky Climber je vodilni svetovni proizvajalec visečih odrov. Z razvijanjem sistemov za izvajanje višinskih del s pomočjo visečih odrov se ukvarjajo že dobrih 50 let. Podjetje se je začelo razvijati v Združenih državah Amerike, danes pa imajo svoje proizvodne kapacitete tudi v Evropi, in sicer v Belgiji.

Naše podjetje ima strokovno usposobljen kader, ki vas bo kot morebitne kupce ali najemnike visečega odra SKY CLIMBER poučil o pravilni postavitvi in uporabi. Na vašo željo vam bomo viseči oder dostavili na objekt, namestili za uporabo in, v kolikor boste želeli, tudi upravljali z njim.

Za morebiten najem ali nakup visečega odra lahko pokličete na telefonsko številko podjetja 02-8703161 ali na številko mobilnega telefona  040-299-723.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 59897422
 • Ime podjetja:
 • Vertikala-X, specializirana gradbena dela d.o.o.
 • Občina:
 • Mežica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 107

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Strokovnost,

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  VERTIKALA d.o.o., je strokovno in zanesljivo podjetje, Priporočamo.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si