Veni 1 d.o.o., čistilni servis, gradbeništvo in skladiščenje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4939/veni1doocistilniservisgradbenistvoinskladiscenje1-1487085330.png
Veni 1 d.o.o., čistilni servis, gradbeništvo in skladiščenje
Veni 1 d.o.o., čistilni servis, gradbeništvo in skladiščenje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4939/veni1doocistilniservisgradbenistvoinskladiscenje1-1487085330.png 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Rami Senad (+)

Veliki trg 17, Izola 6310, Slovenija

040 942 737
ramisenad002@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Veni 1 d.o.o. vam je na uslugo! Podjetje je začelo delovati z eno samo dejavnostjo – čiščenje. Specializirani smo namreč za čiščenje vseh vrst objektov, od stanovanj, hiš, poslovnih prostorov do proizvodnih prostorov, garaž, fasad, hotelov in ostalih turističnih objektov.

Pri svojem delu uporabljamo izključno ekološka čistila in vrhunske čistilne stroje priznane italijanske blagovne znamke Doman. To so parniki in sesalniki visoke zmogljivosti – 4,5 barov in 8 barov s temperaturo vode/pare 175 stopinj Celzija, kot je na primer osembarni parni čistilni stroj Pegaso.

Poseben poudarek smo dali čiščenju vseh oblik vrat iz katerega koli materiala, pisarniških preprog in vseh vrst oblazinjenega pohištva. V naši ponudbi najdete tudi poliranje stekla na objektih, prav tako pa na vašo željo izdelamo tudi alergološke zaščite prostorov. Naša ponudba zajema tudi celo vrsto drugih storitev.

Na podlagi uspehov pa smo se razvijali in naše storitve razširili s pestro paleto gradbenih dejavnosti. Tako vam lahko izdelamo strojne estrihe, obnovimo fasado, sezidamo garažo,…

Prav tako skladiščimo odpadno plastiko, naše storitve pa bi lahko še naštevali. A da ne bomo predolgi – ob zaključku naše predstavitve vam želimo priporočiti, da se obrnete na nas, kadar koli boste potrebovali katero od naših storitev.

Svoje delo opravljamo kakovostno, z veseljem in po zelo ugodnih cenah! Prav tako nismo krajevno omejeni.

 

Čistilni servis

Glavna dejavnost našega podjetja je čistilni servis, saj vam ponujamo čiščenje cele vrste objektov – od proizvodnih hal, bazenov, vrtcev, šol in fakultet, garažnih in gostinskih prostorov, hiš, stanovanj in večstanovanjskih objektov, hotelov in turističnih objektov, zdravstvenih domov in laboratorijev, lotili pa se bomo tudi savn, plovil in različnih novogradenj. Marsikomu bomo lahko veliko pomagali z alergološko zaščito prostorov, zagotovo pa bomo za vas lahko opravili tudi generalna čiščenja, globinska čiščenja sedežev v avtomobilih in čiščenja po gradbenih delih.


Novost v naši ponudbi pa je čiščenje in poliranje vseh vrst steklenih površin.

Pri svojem delu smo zelo natančni, zato vam lahko zagotovimo, da bo vaše stanovanje ali kateri koli objekt, ki ga bomo čistili za vas, kvalitetno in vrhunsko očiščen. Nudimo vam tako ročno, strojno, globinsko in kemično čiščenje, pa tudi čiščenje s paro in sesanje tistih predelov v objektu, ki to potrebujejo. Na nas se lahko zanesete pri čiščenju pohištva, sedežnih garnitur, preprog, odstranjevanju vodnega kamna, čiščenju oken, razsvetljave, sanitarij, stenskih fasad, vrat, tal, radiatorjev in vsega ostalega pohištva v objektu. V podjetju smo tudi ekološko osveščeni, saj pri svojem delu uporabljamo ekološka čistila.

 

Gradbeništvo

V ponudbi gradbeniških storitev vam lahko ponudimo različna manj zahtevna dela v vašem stanovanju, hiši ali v poslovnem objektu. Za vas bomo lahko izdelali ali obnovili fasade, izdelali strojne estrihe, naredili različne prezidave, sezidali pa vam bomo tudi  garaže, stene ali škarpe.

 

Reference

 

Vir

Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 22:00
Torek
08:00 - 22:00
Sreda
08:00 - 22:00
Četrtek
08:00 - 22:00
Petek
08:00 - 22:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
  • Davčna številka:
  • 67137997
  • Ime podjetja:
  • VENI 1, logistika in storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Izola
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si