Velodrom, prodaja športne opreme

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1328/velodromprodajasportneopreme-1460615340.jpg
Velodrom, prodaja športne opreme
Velodrom, prodaja športne opreme https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1328/velodromprodajasportneopreme-1460615340.jpg 5 05 1

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Ob Težki Vodi 36, Novo mesto 8000, Slovenija

041 967153
info@velodrom.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Velodrom je spletna trgovina za kolesarstvo, tek in pohodništvo, poleg tega pa nudimo tudi trenerstvo skike-a, to je offroad rolkanja kot simulacije smučarskega teka.

 

Servis koles

Pomlad je že skrajni čas  za preventiven pregled vašega kolesa pred novo kolesarsko sezono. Veriga, zavore, pletenice in boudni,... Drobni, vendar zelo pomembni deli vašega kolesa, ki zagotavljajo nemoteno in varno vožnjo. Že v lanski sezoni so pri Shimanu pričeli z akcijo zimskih preventivnih pregledov koles. Letošnja kampanja se imenuje "Spring is in the air". Kampanja je namenjena vspodbujanju preventivnih pregledov komponent na vašem kolesu, saj hitro odkrivanje dotrajanosti posameznih delov in zamenjava, podaljša življenjsko dobo kolesa in njegovih sestavnih delov. V

Kolesarskem servisu "Pri Štihu" smo pripravili mesečne akcije preventivnih pregledov, ki bodo objavljeni na naši strani. Ob obisku in menjavi vam ponujamo brezplačen pregled, svetovanje, 10% popust ob menjavi originalnih Shimano delov, ter brezplačno stekleničko olja za verigo Shimano.Spletna prodajalna Velodrom - vse za prave športnike

 

Spletna prodajalna - namenjena športnim navdušencem – atraktivna spletna prodajalna športnih artiklov namenjenih vrhunskim in rekreativnim športnikom, ter vsem, ki se ukvarjajo s športnimi aktivnostmi na prostem, v okviru fitness centrov ali zavetju svojega doma. Na spletni strani lahko izbirate in kupujete med izdelki, ki so namenjeni kolesarstvu, teku, pohodništvu in splošni rekreaciji. V slednjo sodijo Skike, Nordijska hoja in vse bolj popularna TRX vadba. Zelo bogata je tudi ponudba specialnih tekstilnih izdelkov kot so, kompresijska oblačila in aktivno perilo. Še posebej kompresijska oblačila, postajajo obvezni del športne opreme, vedno več športnikov in rekreativnih navdušencev.

 

Vodenje športne vadbe:

Indor cycling – zelo popularna vodena skupinska vadba na stacionarnih - fiksnih kolesih. Vadba se izvaja ob glasbi in v naprej izdelanem treninških načrtih, ki so namenjeni, pridobivanju/vzdrževanju kondicije, pridobivanju moči in vzdržljivosti ali izgubi telesne teže. Vadba je primerna za vsakogar, ne glede na telesno pripravljenost ali predhodnje kolesarske izkušnje.

TRX – funkcionalna vadba namenjena pridobivanju telesne moči in vzdržljivosti. Vadba izvira iz ameriške vojske in se izvaja na posebnih trakovih, ki so pritrjeni na steni ali stropu. Vadba združuje vaje za moč, stabilnost in splošno pripravljenost. Zelo velik je povdarek na koordinaciji in ravnotežju, ter vzdržljivosti trupa, hrbta. Kot obremenitev, pri izvajanju vaj, uporabljamo lastno telo in le s spreminjanjem kota, povečujemo težavnost. TRX je primeren za vadbo v zaprtih prostorih, še bolj pa za vadbo v naravi, saj so trakovi lahki in enostavni za pritrjevanje.

Nordijska hoja – način rekreacije, ki so ga v zadnjih desetih letih, ljudje sprejeli za svojega. Aktiven način hoje, s posebno prilagojenimi palicami, ponuja enkraten način vadbe, ki zajema celotno telo. Posebno odlično vpliva na mišice hrbta, trebuha, zadnjice in rok. Aktivno izvajanje, nordijske hoje v primerjavi z navadno hojo, poveča intenzivnost tudi do 30% in enako valja tudi za porabo energije. Vadba je primerna za vsakogar.
Izvedba tečajev nordijske hoje. Tečaj nordijske hoje je namenjen vsem, ki se želijo naučiti aktivne in pravilne nordijske hoje.

Skike terensko rolkanje – atraktiven način gibanja na posebnih rolkah, ki imajo kolesa premera 150mm in napihljive pnevmatike. Način gibanja je identičen drsni tehniki smučarskega teka in se prav tako, izvaja s pomočjo palic. Skike rolke so primerne za vsakogar in za pritrditev ne potrebujemo posebnega obuvala. Skike pritrdimo na noge s pomočjo velcro trakov ali avtomatskih zaponk. Velikost rolk zagotavljajo enotne od številke 0d 36 – 47 (odrasli) in od 26-35 (otroci).Spletna prodajalna Velodrom - vse za prave športnike.

 

Vodenje izletov in izvedba športne animacije:

Kolesarski izleti – vodenje kolesarskih skupin s cestnimi, gorskimi ali treking kolesi po bližnji in širši okolici Novega mesta ali po Sloveniji. »Klasični« kolesarski izleti so primerni za vse kolesarje, ne glede na kolesarske izkušnje. Dolžina izleta je cca 45 – 60 km (2-4 ure). Na voljo so tudi izleti za udeležence, ki želijo nekoliko bolj »adrenalinsko« kolesarsko izkušnjo. Npr. vzpon na Trdinov vrh in spust v dolino po planinski poti. Možen je kombinacijski spust, ki zajema del spusta po cesti, del poti pa po planinski poti, ali pa celoten spust po cesti. Za tovrstne izlete morajo imeti udeleženci predhodnje izkušnje v gorskem kolesarstvu. Za vse, ki bi se želeli prvič srečati s tovrstnim kolesarstvom, lahko organiziram promocijske spuste s polnovzmetenimi kolesi, ki so namenjeni za vse, ne glede na predhodnje kolesarske izkušnje.

Skike izleti – daljša tura s skike rolkami. Dolžina proge je odvisna od kondicijske priprave udeležencev, navadno pa je to med 10 in 30 km. Skike izlet se lahko izvede v okolici Novega mesta ali drugje v Sloveniji. Odlična lokacija za tovrstno rolkanje je Skike center Rogla, kjer imajo v ta namen izdelane asfaltne proge. Zelo obiskana pa je tudi kolesarska steza med Mojstrano, Kranjsko goro in Trbižem. Na voljo je tudi organizacija skike roklanja, ki se dopolnjuje s plavanjem, vožnjo kanuja ali rafta, lokostrelstvom, tenisom ali katero drugo športno aktivnostjo.

Izvedba Skike tečajev rolkanja. Skike tečaji so namenjeni za vse ljudi, ki se želijo naučiti pravilno uporabljati Skike rolke. Pravilna uporaba, zagotavlja večjo varnost, boljšo koordinacijo, večjo hitrost in konec koncev večje zadovljstvo in užitek. Izvajajo se, osnovni ali nadaljevalni tečaji Skike rolkanja.

Planinski izleti – organiziram lahko tudi planinske izlete v okolici Novega mesta ali v slovneskih gorah. Ture so odvisne od telesne pripravljenosti in predhodnjih izkušenj udeležencev.

Team building – team building je v zadnjem času zelo pogost način, ki ga predvsem podjetja, uporabljajo za povezovanje in sprostitev svojih zaposlenih. Zelo uspešen in atraktiven je naslednji model:
V skupini sta lahko dva ali štirje udeleženci, ki sestavljajo tekmovalno skupino. Tekmovanje zajema naslednje elemente: Skike rolke, TRX trakove in streetstep kolo.

Potek tekmovanja: prvi udeleženec si sam nadane skike rolke in »odskika« po asfaltu, cca 30-50 m. Skike rolke preda naslednjem tekmovalcu, ki si jih mora zopet polonoma sam nadeti. V tem času, tretji član izvaja določeno vajo na TRX trakovih (dokler si drugi član ne nadene rolk). Ko si drugi udeleženec nadene skike, »odskika« po travi cca 30-50 m. Ko pride na cilj, štarta zadnji član ekipe s streetsteperjem in odpelje cca 100m. Skupine so lahko sestavljene mešano ali pa tekmujejo ženske proti moškim, moški proti moškim,... Za vsako skupino se meri čas in zmaga tista skupina, ki opravi z vsemi ovirami v najkrajšem času.

Organizacija športne animacije z različnimi delavnicami.Spletna prodajalna Velodrom - vse za prave športnike

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 81280459
 • Ime podjetja:
 • Velodrom, spletna prodajalna, namenjena športnim navdušencem, Marjan Zver s.p.
 • Občina:
 • Novo mesto
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zakon spletna stran z zares veliko izbiro. Zelo pohvalno!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si