Varstvo živali Kosmata sreča

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1986/varstvozivalikosmatasreca1-1463641197.png
Varstvo živali Kosmata sreča
Varstvo živali Kosmata sreča https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1986/varstvozivalikosmatasreca1-1463641197.png 0 05 0

Povprečno od 37 ocen

Vaša ocena

Bazoviška ulica 12, Maribor 2000, Slovenija

041 241 751
kosmatasreca@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sva Timi in Maja, velika ljubitelja malih živali. Odkar pomniva, sva v družbi kosmatih bitij in upava, da bo temu še dolgo tako. Ukvarjava se z varstvom hišnih ljubljenčkov in z velikim veseljem bova poskrbela tudi za tvojega kosmatega prijatelja.

Kosmata sreča je dom za vse vrste hišnih ljubljenčkov, pa naj bo to za par urc ali več dni. Psi ali katere druge domače živali bivajo z nama v hiši, na voljo pa jim je tudi velik ograjen vrt. Boksov in pesjakov pri naju ni, so pa dolgi in zanimivi sprehodi, kjer se razmigamo in naigramo. Verjameva, da bo okolje, ki je polno prijaznosti in ljubezni, všeč tudi tvojemu kosmatemu prijatelju.

Verjameva, da je tvoj hišni ljubljenček veliko več kot samo tvoj ljubljenček. Je tvoj zvesti spremljevalec, najboljši prijatelj in je ob tebi v dobrem in slabem. Ravno to pa je razlog, da mu želiš ponuditi samo najboljše.

 

Storitve

Varstvo psov

Vsi smo nekajkrat letno odsotni po več dni, pa naj bo to zaradi službene poti, počitnic, na katere svojih ljubljenčkov ne moremo vzeti, ali pa karkoli drugega. V takšnih primerih lahko za tvojega kužka poskrbimo mi. Obljubljamo ti, da se bo pri nas počutil ravno tako dobro kot pri tebi doma.

Tvoj ljubljenček bo zmeraj v naši družbi in mu nikakor ne bo dolgčas. Spremembo okolja skušamo vsakemu varovancu čimbolj olajšati, tako da se bo pri nas počutil ravno tako dobro kot doma. Psi se pri nas prosto gibajo po stanovanju ali vrtu, v kolikor pa pride do nerazumevanja, jih seveda med sabo ločimo.

Za varstvo je potrebna predhodna rezervacija termina. Varstvo je možno vsak delovni dan, po dogovoru tudi ob vikendih in praznikih. Varstvo se začne s tvojim prihodom na naš dom. Skupaj se pogovorimo o željah in zahtevah, prav tako pa si lahko ogledaš prostore, kjer bo tvoj ljubljenček bival. Varstvo vsakega ljubljenčka, pa naj bo to pes, mačka ali morski prašiček, prilagodimo njegovim potrebam in tvojim željam.

 

Varstvo mačk in malih živali

Vsi smo nekajkrat letno odsotni po več dni, pa naj bo to zaradi službene poti, počitnic, na katere svojih ljubljenčkov ne moremo vzeti, ali pa karkoli drugega. V takšnih primerih lahko za tvojega ljubčjenčka poskrbimo mi.

Tvoj ljubljenček bo zmeraj v naši družbi in mu nikakor ne bo dolgčas. Spremembo okolja skušamo vsakemu varovancu čimbolj olajšati, tako da se bo pri nas počutil ravno tako dobro kot doma. Mačka ali katera druga mala žival ima na voljo celodnevno oskrbo, ki vključuje hranjenje, igranje in nego. Ker se poskušamo čimbolj prilagoditi navadam ljubljenčka, se trudimo, da je ritem hranjenja in ostalih aktivnosti takšen kot pri tebi doma. Varovanci prav tako jedo le hrano, ki jo prinesejo lastniki.

Mačke in male živali imajo pri nas na voljo ločeno sobico. Sobica je opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki za udobno bivanje tvojega ljubljenčka. V sobi tako najdemo posodice za hrano in vodo, stranišče, ležišče, igračke ter praskalnik za mačke. Teh živali ne spuščamo ven, pač pa bivajo izključno v hiši. Prav tako v to sobo psi, ki predstavljajo večji delež naših varovancev, nimajo vstopa. Ljubljenčka se večkrat na dan obišče, prav tako ima dostop po celotni hiši, kadar v njej ni psov.

V kolikor pa ne želiš, da tvoj ljubljenček menja svoje okolje, pa lahko seveda zanj poskrbimo tudi na tvojem domu. Oskrba mačke ali katere druge male živali obsega hranjenje, igranje in čiščenje bivalnega prostora. Pri mucah se tako počisti stranišče, pri malih živalih pa njihove kletke. Takšen obisk ponavadi traja slabo uro. Naj ti prav tako ne bo nerodno prositi, da zalijemo kakšno rožo ali izpraznimo poštni nabiralnik.

 

Učilnica

Namen učenja psa različnih trikov je druženje lastnika s svojim psom, skupno preživljanje prostega časa in zabava.

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 48510424
  • Ime podjetja:
  • TIMAJA, kreativne spletne storitve, Timi Hraš s.p.
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si