Varilni in rezalni sistemi Virs

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1250/varilni-ir-rezavni-sistemi-virs-povezujemo-si-(12)-1460371208.jpg
Varilni in rezalni sistemi Virs
Varilni in rezalni sistemi Virs https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1250/varilni-ir-rezavni-sistemi-virs-povezujemo-si-(12)-1460371208.jpg 5 05 1

Povprečno od 66 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Puklavec Aleš (+)

Industrijska ulica 4b, Lendava 9220, Slovenija

02 5742445
info@virs.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Virs iz Lendave je specializiran dobavitelj opreme za varjenje in rezanje, pokrivajo področje elektoobločnega varjenja, plazemskega rezanja, laserskega rezanja in rezanja z vodnim curkom.

Tehnični in cenovni nivo je v razredu profesionalnih sistemov. Sistemi, ki jih ponujamo, segajo od majhnih prenosnih MMA (elektrodnih) varilnih izvorov, do kompleksnih CNC rezalnih naprav, robotskih varilnih sistemov in sistemov za avtomatizacijo varjenja. Ponudbo zaokrožujemo z odsesovalnimi filtrskimi sistemi in namenskimi varilnimi mizami.

Cilji podjetja je postati in ostati sistemski partner našim kupcem, kar pomeni ne zgolj prodati opremo, temveč sodelovati pri izbiri optimalne opreme za kupca, reševati tehnološke probleme v proizvodnji in skrb za nemoteno in dolgo delovanje dobavljenih sistemov.

Avtomatizacija in robotizacija proizvodnih procesov

Avtomatizacija in robotizacija proizvodnih procesov, s poudarkom na elektroobločnem in uporovnem varjenju, so sestavni del naše ponudbe. Imamo izkušnje iz različnih aplikacij, saj se z avtomatizacijo in robotizacijo ukvarjamo že vrsto let. V rešitvah sodelujemo od izdelave tehnologije do zaključka procesa proizvodnje. V sodelovanju z znanimi svetovnimi proizvajalci (Fanuc, Kemppi, Kjellberg, Microstep,...) zagotavljamo najvišjo kakovost naših storitev. Fleksibilnost in dinamičnost v poslovanju zagotavljata hiter odziv v reševanju optimizacije vaše proizvodnje.

Prodajni program podjetja Virs

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 37301853
 • Ime podjetja:
 • Virs d.o.o.
 • Občina:
 • Lendava
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo ste profesionalni pri svojem delu. Priporočam!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si