Urbana oprema, Jože Rupnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3063/urbanaopremajozerupniksp1-1468912614.png
Urbana oprema, Jože Rupnik s.p.
Urbana oprema, Jože Rupnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3063/urbanaopremajozerupniksp1-1468912614.png 0 05 0

Povprečno od 179 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jože Rupnik (+)

IOC Zapolje I 21, Logatec 1370, Slovenija

05 9920322
041 480 100
info@urbana-igrala.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Glavna dejavnost podjetja Urbana oprema, Jože Rupnik s.p. iz Logatca je izdelava, prodaja in po potrebi tudi montaža zunanje opreme. Naš program pokriva področje opremljanja zunanjih in notranjih otroških igrišč, športnih in rekreacijskih površin, kot so trim steze, zunanji fitnes poligoni, naprave za ulično telovadbo in skate parki. Naprave so namenjene in primerne športnemu udejstvovanju ljudi v vseh starostnih obdobjih.

Poleg tega nudimo tudi opremo javnih površin kot so parkovne klopi, stojala za kolesa, koši za smeti, ter zunanje pohištvo namenjenih tako za domačo uporabo, kot tudi opremljanju turističnih in gostinskih obratov,ter drugih javnih površin. 

Odlikujejo nas izkušnje, znanje, profesionalni pristop in konkurenčne cene, s čimer zadovoljimo še tako zahtevnega kupca. Naše vodilo so zadovoljne stranke. Ponudbo sestavljajo kakovostni izdelki, ki jih odlikuje sodoben dizajn, materiali ter dostopna cena. Prizadevamo si za kratke dobavne roke, za strokovnost montaže, pripravljamo akcijske ponudbe in širimo ponudbo.

Nudimo tudi svetovanje pri izbiri o, umestitvi v prostor, ter seveda tudi pri sami namestitvi opreme.
Posamezni izdelki so opremljeni s ustreznimi certifikati kateri zagotavljajo  kvaliteto, prilagojenost predpisom na  področju izdelavne kvalitete, varnosti pri uporabi in tudi ekološkim zahtevam.

Naprave so izdelane v skladu z ISO 9001:2008 in ISO14001: 2004 standardom.
Izdelki ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi in  so proizvedeni iz materijalov  kateri so biološko razgradljivi  in zato okolju prijazni!

 

Urbana oprema

 

Vrtno pohištvo

 

Pasji svet

 

Reference

 

 

Vir

Priponke
  • Davčna številka:
  • 37775090
  • Ime podjetja:
  • Urbana igrala, proizvodnja in oprema otroških igrišč, d.o.o.
  • Občina:
  • Logatec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si