Unikatne skodelice TR, Tadeja Ratek s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2338/unikatneskodelicetrtadejarateksp9-1465373472.jpg
Unikatne skodelice TR, Tadeja Ratek s.p.
Unikatne skodelice TR, Tadeja Ratek s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2338/unikatneskodelicetrtadejarateksp9-1465373472.jpg 0 05 0

Povprečno od 14 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tadeja Ratek (+)

Šlebingerjev Breg 6, Gornja Radgona 9250, Slovenija

040 525 880
art3tr@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Keramične skodelice so ročno poslikane z različnimi motivi, tako da je vsaka nekoliko drugačna, unikatna, svojevrstna in na svoj način magična.

Kot majhna deklica sem ogromno časa preživela v mamini šivalni delavnici, kjer sem ustvarjala oblačila za svoje lutke. V osnovni šoli sem se navdušila predvsem nad mešanjem barv in grafičnim tiskom. V gimnaziji sem se prvič preizkusila v slikanju z oljnimi barvami, kar me je še bolj navdušilo za nadaljnje ustvarjanje. V zadnjem letu pa največ časa posvečam keramičnim skodelicam, ki me navdušujejo in osrečujejo, v njih pa sem našla 'tisto nekaj'," nam je zaupala ustvarjalka, ki je začela s poslikavo skodelic na pobudo prijateljice.

Ideja za tovrstno ustvarjanje se je rodila, ko mi je prijateljica poslala sporočilo, v katerem je pisalo: "To si želim." Poleg je bila priložena fotografija z motivom mojih prvih skodelic. Zdaj jim rečem kar TR skodelčnice."

Ker je bilo zanimanja za njene poslikane skodelice čedalje večje, je začela širiti nabor motivov.

Zdaj si prizadevam razširiti spekter unikatne keramične družine in dodati nove koščke unikatne mavrice. Tako se bodo družini priključili še: krožniki, skledice, dekorativne ploščice za dom in še kaj.

Osrečujejo me tudi trenutki ustvarjanja z otroki, pri čemer se prepleta igra brezskrbnosti, smeha in čarobnost otroških prstkov. To so trenutki, ko paleta barv in domišljije nima meja.

 

Unikatna personalizirana keramika. Poslikava keramičnih skodelic, ki jih spremlja slogan:

TR skodelčnice so skodelice, ki v sebi nosijo magično energijo svojevrstnosti.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 48764019
  • Ime podjetja:
  • Unikatne poslikave TR, Tadeja Ratek s.p.
  • Občina:
  • Gornja Radgona
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si