Umetniško ustvarjanje, Mitja Bokun s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4687/umetniskoustvarjanjemitjabokunsp25-1485160796.jpg
Umetniško ustvarjanje, Mitja Bokun s.p.
Umetniško ustvarjanje, Mitja Bokun s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4687/umetniskoustvarjanjemitjabokunsp25-1485160796.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mitja Bokun (+)

Britof 463, Kranj 4000, Slovenija

0599 75285
info@bokun.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mitja Bokun, sem ilustrator, ki se ukvarja predvsem z modno ilustracijo, namenjeno oglaševanju in kot del projektov v modni indutriji, ter lifestyle ilustracijo. Poleg tega sem tudi odgovorni urednik novonastale revije v NY, Reserved magazine, ki je fokusirana v butično modo, couture modo, umetnost in film, delujem pa tudi kot photo producent in kreativni direktor te revije.


O meni

Mitja Bokun, rojen 1977 v Kranju, se profesionalno ukvarja z vodenjem logistike v proizvodnem podjetju. Študiral je na fakulteti v Kranju, kjer sedaj nadaljuje tudi podiplomski študij iz smeri logistika v managementu. Njegova strast pa kljub delu in dosežkom v službi ostaja slikarstvo.

Riše in slika že od malih nog, resneje pa se je pričel ukvarjati s slikanjem 1996. Najpogostejše tehnike, ki jih uporablja, so akril na platno, oglje, pastel, vse več pa se loteva ustvarjanja z akvarelom.

Poleg slikanja ga veseli še grafično oblikovanje, izdelovanje oderskih scen za razne predstave in prireditve, izdelava božičnih in novoletnih okraskov. Najbolj pa uživa v družbi svoje žene in hčerkice.

V pred parimi leti je iz čisto samoučnih vod prešel tudi v bolj študijsko dojemanje slikanja, saj obiskuje slikarsko šolo, kjer pod mentorstvom akademskega slikarja Izidorja Jalovca dobiva še večjo globino in doumevanje likovne umetnosti.


Projekti

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 50961675
  • Ime podjetja:
  • Umetniško ustvarjanje, Mitja Bokun s.p.
  • Občina:
  • Kranj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si