Turizem Pr Ambružarju

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/648/Untitled-1531918002.jpg
Turizem Pr Ambružarju
Turizem Pr Ambružarju https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/648/Untitled-1531918002.jpg 0 05 0

Povprečno od 250 ocen

Vaša ocena

Ambrož pod Krvavcem 7, Ambrož pod Krvavcem 4207

04 2522244
031 843 337
pr.ambruzarju@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Gorenjska, v tvoje lepote sta se zaljubila že marsikatera duša in srce. Tisti, ki jo ljubijo sonce, lep razgled, mir, čisti zrak in sprehode, gotovo poznajo Ambrož in seveda tudi Krvavec. Naša domačija leži na nadmorski višini 1100 m v vasi Ambrož pod Krvavcem. Po lepi, asfaltirani cesti je od Cerkelj na Gorenjskem 11 km, od letališča Brnik 14 km, od Krvavca 5 km.

Radi bi, da bi nas obiskali, in če nas boste, vam bomo postregli z okusno domačo hrano. Na naši turistični kmetiji vam lahko ponudimo različne vrste enolončnic, domače klobase, narezke, štrukje, pozimi pa pečenice, krvavice z zeljem, žgance, špehovko, domači kruh, poleti pa tudi kislo mleko in žgance… Tudi kosila po predhodnem naročilu.

Sprejmemo do 60 gostov. Ob lepem vremenu in poleti pa še prav toliko na balkonu in terasi.

Sprejemamo rezervacije za razne rojstne dneve, krste, birme, silvestrovanje, novoletne zabave in razna druga praznovanja…

Razne tabore in šole v naravi…

Nudimo tudi prenočišča, nočitev z zajtrkom, pol penzion

Vabljeni vsi posamezniki, družine z otroci, babice in dedki z vnučki…


Prenočišča

Gostišče Pr Ambružarju se nahaja na 1.100 m nadmorske višine v kraju Ambrož pod Krvavcem. Ta družinsko vodena nastanitev ponuja razgled na dolino, restavracijo in brezplačen brezžični internet.

Nastanitvene enote vključujejo sedežno garnituro, jedilno mizo, zasebno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom, posteljnino, mizo in razgled na gore ter mesto.

Posedite lahko na vrtu in terasi, na voljo pa so tudi sejni prostori, skupen salon ter soba z igrami. V sklopu nastanitve ali v okolici lahko uživate v številnih dejavnostih, kot so smučanje, kolesarjenje, jadralno padalstvo in pohodništvo.

Odpravite se lahko tudi na 5 km oddaljen Krvavec s številnimi smučišči. Do letališča Jožeta Pučnika je 12 km. Parkirišče je brezplačno.

Parom je posebej všeč lokacija — podali so ji oceno 9,6 za potovanja v dvoje.

Ta nastanitev je odlično ocenjena za razmerje med ponudbo in cenami v Cerkljah na Gorenjskem. V primerjavi z drugimi nastanitvami v mestu, gosti prav tu dobijo več za njihov denar.

 • Hišni ljubljenčki dovoljeni
 • Brezplačno parkiranje
 • Brezplačen WiFi
 • Smučanje
 • Bar


Ponudba jedi

Turizem z nastanitvijo Pr Ambružarju leži v vasi Ambrož na nadmorski višini 1100 m, od bližnjega smučišča Krvavec pa ga loči le dobrih pet minut vožnje z avtomobilom. Naša kmetija se ponaša s pestro kulinarično ponudbo, glavni poudarek naših jedi pa je, da večino jedi še vedno pripravljamo po tradicionalnih recepturah.

Naše goste vedno znova navdušijo odlični suhomesnati izdelki: suhe klobase z zaseko, domači narezki, pršut … Poseben užitek za gurmane so tudi naše enolončnice in raznolike lokalne specialitete, pripravo katerih prilagajamo letnim časom. Pr’ Ambrožarju imamo tako v vseh letnih časih na krožniku času primerne jedi.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 25154583
 • Ime podjetja:
 • Turistična kmetija Pr Ambružarju, Simona Slatnar s.p.
 • Občina:
 • Cerklje na Gorenjskem

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si