Turistična kmetija Trebušak

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1817/turisticnakmetijatrebusak19-1462963045.jpg
Turistična kmetija Trebušak
Turistična kmetija Trebušak https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1817/turisticnakmetijatrebusak19-1462963045.jpg 4.67 05 1

Povprečno od 303 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Olga Trebušak (+)

Ravne pri Šmartnem 4, Laze v Tuhinju 1219, Slovenija

041 417 549
olga.trebusak@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V bližini Kamnika stoji na samem v vasi Ravne (800 m n.v.) naša kmetija Trebušak.  Vsi Trebušakovi, ki živimo na tej kmetiji – mami Olga,  oče Mare in trije otroci, se trudimo, da bi se naši gostje počutili čim lepše.

Naša kmetija s tremi sodobno opremljenimi apartmaji nudi predvsem prostor za Vaš počitek. Mir in spokojnost sta tu najboljša sopotnika in resnično boste lahko odtavali daleč, daleč stran od mestnega vrveža.

Okoliški hribi in gozdovi kličejo k raziskovanju in potepanju. Obilo pohodnih in kolesarskih poti bo potešilo vaš aktivni duh, termalno sproščanje pa si lahko privoščite v bližnjih Termah Snovik. Velika Planina kliče na planšarski obisk, smučišče Krvavec pa vabi na ugodno smuko. Poleg srednjeveškega Kamnika ne gre zamuditi tudi lepot Arboretuma Volčji Potok. Lokacija v osrednji Sloveniji res nudi obilo možnosti za preživljanje prostega časa.

 

Apartmaji

Naš najmanjši apartma z občutkom prostornosti. Preko predsobe v bivalni del s kuhinjo, jedilnim kotom ter zakonsko posteljo.

Srednji apartma za 5 oseb vsebuje predsobo, dnevni prostor s sedežno garnituro, ki lahko postane ležišče, kuhinjo, spalnico s tremi ležišči.

Največji apartma za 6 oseb ali več. S svojo predsobo, dnevnim prostorom s sedežno garnituro, kuhinjo, jedilnico, spalnico ter kopalnico.

 

Cenik

 

Dodatna ponudba

Naj bo vaše bivanje pri nas predvsem prostor za Vaš počitek. Mir in spokojnost sta tu najboljša sopotnika in resnično boste lahko odtavali  daleč, daleč stran od mestnega vrveža.

Svojo radovednost lahko potešite tudi z ogledom kmetije, prav pa vedno pride tudi pomoč dodatnih rok.

Radi vas bomo razveselili v naši domači sobi, prav tako pa si tam lahko privoščite lastno zabavo. Le to pa lahko pripravite tudi v naravi – piknik prostori namreč vabijo na prosto. Nepogrešljiva je seveda piknik košara in v njej dobrote z naše kmetije.

 

Narava vabi

Okoliški hribi in gozdovi kličejo  k raziskovanju. Obilo pohodnih in kolesarskih poti bo potešilo vaš aktivni duh. Kolesa si lahko izposodite tudi na naši kmetiji. Ena od prijetnejših pohodnih poti je pot na Goro oziroma do cerkvice Sv. Miklavža. Tam narava res ni skoparila s prelepim razgledom.

 

Spustite se v dolino

Svetuj pa vam, da se spustite tudi v dolino. Odkrivajte srednjeveški Kamnik, naužijte se lepot v Arboretumu Volčji Potok, prepustite se blagodejnim učinkom zdravilne vode v Termah Snovik in še in še….

 

Booking.com - povezava

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 75144352
 • Ime podjetja:
 • Olga Trebušak - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Turistična kmetija Trebušak
 • Občina:
 • Laze v Tuhinju
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Prijetna kmetija

  ,

  4.7 4.7 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo prijazni ljudje, kar da tisti pravi občutek domačnosti. Tudi cene so zelo ugodne.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si