Turistična kmetija Pri Andrejevih

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/181/turisticna-kmetija-pri-andrejevih (1)-1456312024.jpg
Turistična kmetija Pri Andrejevih
Turistična kmetija Pri Andrejevih https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/181/turisticna-kmetija-pri-andrejevih (1)-1456312024.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jože Želko (+)

Narin 107, Narin 6257

05 7532070
041 536 094
info@andrejevi.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

 Na turistični kmetiji Pri Andrejevih vas bomo presenetili z jedmi iz babičine kuhinje, katerih okus ste že pozabili. Kmetija leži na koncu vasi. Do nje pridemo, če sredi vasi pri tabli zavijemo levo in v naslednjem križišču desno, nato pa še enkrat levo (smerokazi). Od tu naprej se vzpenja Šilentabor - hrib, ki je zaščiten kot arheološki spomenik in je nadvse primeren za nedeljski sprehod čez kraški travnik, po katerem se prileže dobro domače kosilo.

Kmetija meri dvanajst hektarov, večinoma so to travniki in pašniki, nekaj pa je tudi njiv in gozda. Družina šteje štiri člane - gospodar in gospodinja ter dve hčerki - študentki. Ukvarjajo se z živinorejo, redijo 10 - 15 glav govedi in 4 konje, približno štirkrat letno dobijo novega telička, ki je zlasti v veselje otrokom. Na kmetiji ne manjka kokoši, psa in mačk.

Pri pridelavi hrane sledijo standardom ekološkega kmetovanja. Doma pridelano zelenjavo, meso in sadje ponudijo obiskovalcem v lepo urejenem ambijentu. Radi presenetijo s sezonskimi jedmi iz babičine kuhinje.

Znani so po pršutu v vinu, telečji obari, njokih, pečenkah, štrukljih, mlincih, sočnih sladicah in bogati vinski ponudbi. Za ukaželjne obiskovalce organiziramo šolo kuhanja in peke.

Na kmetiji so pristaši "polžkov". Gostom radi pripravijo prijetno vzdušje, kjer lahko sproščeno uživajo v hrani in pijači. Z velikim veseljem pripravijo tudi slovesna kosila in večerje, slavljencu pa tudi radi zapojejo in zaigrajo.

Za najavljene skupine pripravijo celodnevni program po Narinu z okolico, vključno z zabavo.

 

Ponudba

Andrejevi vas bomo presenetili z jedmi iz babičine kuhinje, katerih okus ste že pozabili.  Ste že pokusili  suho župo ali krompir v zevnici? Tu so še ocvrti pršut, zašink,  razne juhe, mineštre, ajmohti, njoki s pršutom, pašta z jurčki. Pripravimo vam še krompirjevo polento, pa koruzno z zelišči ter pečenke pospremljene z  gluhimi štruklji in zelenjavo. Pečemo domač kruh, za posladek so pa potice, kuhani štruklji in sezonske hišne sladice. Vse skupaj boste zalili z izbranimi vini iz Goriških brd, Vipave in slovenske Istre. V naši jedilnici je prostora za 60 lačnih ust.

 

Nastanitev

Privoščite si  počitek v naših prijetno opremljenih sobah z balkonom ter izhodom na teraso. Na voljo je 20 ležišč, lahko pa izbirate med nočitvijo z zajtrkom ali pa polpenzionom. Poleti se lahko osvežite v  zunanjem bazenu.  Če so vse sobe zasedene, lahko prespite na seniku in doživite nepozabno dogodivščino prebujanja ob vonju sena.

Vabljeni pri Andrejevih!

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 90539346
  • Ime podjetja:
  • Jože Želko - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Občina:
  • Pivka
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si