Turistična kmetija Pačnik

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/200/turisticna-kmetija-pacnik (1)-1456324352.jpg
Turistična kmetija Pačnik
Turistična kmetija Pačnik https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/200/turisticna-kmetija-pacnik (1)-1456324352.jpg 0 05 0

Povprečno od 206 ocen

Vaša ocena

Resnik 21, Resnik 3214

03 5762202
031 355 519
borutpacnik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pozdravljeni na naših spletnih straneh Turistične kmetije Pačnik. Sam turizem pri nas izvira iz vaške gostilne Vidmar na Resniku, mimo koder je včasih potekala stara cesta iz Zreč na Roglo.  Sredi zelenega Pohorja, na nadmorski višini 1000 m v vasi Resnik, se nahaja turistična kmetija Pačnik. Gostom smo na voljo med glavno sezono pozimi od božiča prek novoletnih praznikov in zimskih počitnic ter v letnem času od julija do septembra in tudi izven sezone.

Turistična kmetija Pačnik vam poleg sodobno opremljenih apartmajev (TV, internet, sef) in sob (tri in štiri posteljne) v kategoriji 3 jabolk nudimo možnost polpenziona ali nočitve z zajtrkom.
Po napornem dnevu vam bomo na Pačnikovi kmetiji postregli z okusno hrano kot so razne vrste kruha, domače koline, hrano po receptih naših babic in še kaj za presenečenje.

Kot turistična točka ima kmetija odlično lego. Za goste imamo urejeno parkirišče, sprehajalni park, prostore za piknike, večerne zabavne igre, otroško igrišče in ostala rekreacija in zabava v bližnji okolici. Več o sami ponudbi in o dejavnostih v okolici, katera lahko obiščete iz naše kmetije pa obrnite stran na ponudbo...

Na Vidmarjevi domačiji izvajamo turizem kot dopolnilno dejavnost kmetije, tako se v sezonskem času malce bolj posvetimo gostom, nakar se tekom leta se posvečamo živinoreji in gozdarstvo.
***

Hribovje pod Roglo je neokrnjena narava Zreškega Pohorja, saj gre za skromno poselitev starih domačij po razpršenih vaseh, kjer je majhna pretočnost vozil in ljudi. Tako je narava manj onesnažena, pri čemer je bolj opazna bujna rast travnikov, pašnikov, gozdov, itd. Samo hribovje je preplavljeno s sprehajalnimi oz. planinskimi potmi do turističnih domačij, naravnih znamenitosti in pohorskih jezer.
***

V bližnji in daljni okolici je tudi nekaj kulturnih znamenitosti kot so Vodnikova hiša in zbirka, Žička kartuzija, dvorec Trebnik, cerkve in drugo so lokalnega in širšega pomena.
***

Samotne kmetije so idealne kraj za sprostitev, rekreacijo družine ali manjših zaključenih družb.
Obiščite nas in si privoščite oddih malce drugače.

 

Sobe in apartmaji Rogla
Štirje apartmaji in štiri sobe so na voljo na pol poti na Roglo, na Turistični kmetiji Pačnik. Gostom sob in apartmajev na kmetiji nudimo ugodne celodnevne smučarske karte za odrasle za smučišče Rogla.

 

Booking.com - povezava

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 96421347
  • Ime podjetja:
  • Borut Pačnik - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Občina:
  • Zreče
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si