Turistična kmetija Novak

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/177/turisticna-kmetija-novak (1)-1456308873.jpg
Turistična kmetija Novak
Turistična kmetija Novak https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/177/turisticna-kmetija-novak (1)-1456308873.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Boris Novak (+)

Sadinja vas pri Dvoru 7, Sadinja vas pri Dvoru 8361

07 3087430
041 343 000
07 3087426
trota@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Turistično kmetijo Novak boste našli v Sadinji vasi pri Dvoru, na griču nad reko Krko. V prelepem naravnem okolju boste uživali v hrani, pripravljeni na edinstven način. Po želji jo boste lahko pospremili z vini, ki jih v kleti vašega domačina Borisa Novaka nikoli ne zmanjka. Gostiteljica Miriam je odlična poznavalka divjih rastlin, s katerimi rada obogati kulinarične dobrote iz domače kuhinje. Svoje kuhinjske mojstrovine skrbno prilagaja letnim časom.

Na mizi obiskovalcev se tako lahko znajde zavitek iz črnih trobent, ki ga odlično dopolnjuje podlaga iz olivnega olja ter travniških zeli. Tudi vino, ki ga postrežejo ob jedeh, je vedno premišljeno izbrano; z zavestjo, da mora oplemeniti okus ponujene hrane.

Na Domačiji Novak lahko tudi prespite. Na voljo je kar nekaj lepo opremljenih sob, v katerih boste brezskrbno prespali po odlični večerji. Če pa ostanete dlje časa, si morate privoščiti kopanje v Dolenjskih Toplicah, veslanje ali ribarjenje v bližnji Krki, izlet do Otočca, Kočevskega Roga, ali pa zgolj pohajkovanje po okoliških gričih in gozdovih. Tudi otroci bodo našli svojo zabavo.

Ponoči lahko spijo na seniku bližnjega kozolca, se podijo po okoliških travnikih, odigrajo partijo namiznega tenisa...

 

Dobrote
Druženje s prijatelji v prijetnem ambientu ob dobri hrani in pravem vinu nam vedno ostane v lepem spominu. Sam namen druženja običajno niti ni pomemben, pomemben je trenutek, ko se sproščeni s prijatelji razvajamo, se smejimo in preprosto uživamo v družbi. Brez naglice, brez skrbi, pristno, sproščeno.

Muharjenje
Muharjenje je strast. Je aktivno preživljanje prostega časa ob vodnem ambientu. Med muharjenjem vidiš stvari, ki jih sicer nikoli ne bi, niti na televiziji. Vidiš pravo naravo, od blizu, v živo. Na Krki lahko vidiš bobre, pa pižmovke, pa malo kobranko, ki pod vodo lovi male ribice, pa čudovita jutra, meglice, lesketanje svetlobe na gladini vode, pa stare mline, čudovite sigaste pragove.

Naši izdelki
Vse kar delamo, je narejeno z ljubeznijo in strastjo. Radi imamo lepe stvari, pa naj bo to lepo postreženo kosilo, dekoracija naših prostorov, venčki iz gozdnih plodov ali suhega cvetja, restavrirani kosi starega pohištva, lepa slika ali stara knjiga. Radi imamo lepe stare stvari, ker so polne zgodb, zgodovine in patine.

Marmelade in sirupi
Marmelade iz vrtnih in gozdnih sadežev: kutina, kutina z vanilijo, pečena kutina, pečena kutina z rabarbaro, jagoda, jagoda z meto, jagoda z rabarbaro, jagoda z bezgom, jagoda z ananasovim žajbljem, sliva, borovnica, stara hruška, rdeči ribez, breskev, breskev z vrtnico, breskev z meto, marelica, marelica s sivko, marelica z vrtnico in pomarančo, marmelada mame Rezke, limona s hruško, šmarnica, tepke, žele regratovih cvetov, kosmulja, josta,...

  • Cena marmelade je 3€.

Sirupi: bezgov sirup, metin sirup, rožmarinov sirup, akacijev sirup, vrtnični sirup, sirup dišeče perle, žajbljev sirup, kaduljin sirup, regratov sirup,... Iz enega sirupa dobite približno 15l osvežilne pijače.

  • Cena sirupa je 10€.

 

Stoli in klopi

Vrtni stol je zložljiv in je narejen iz masivnega smrekovega lesa. Široka naslonjala za roke hkrati služijo kot mizica z odlaganje pijače, knjige,...

Vir

  • Davčna številka:
  • 57231648
  • Ime podjetja:
  • Boris Novak, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Občina:
  • Žužemberk
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si