Turistična kmetija Kranjc

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/161/turisticna-kmetija-kranjc (3)-1456232981.jpg
Turistična kmetija Kranjc
Turistična kmetija Kranjc https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/161/turisticna-kmetija-kranjc (3)-1456232981.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Vincenc Kranjc (+)

Koseč 7, Koseč 5222

05 3848562
041 594 526
info@turizem-kranjc.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Turistična kmetija Kranjc leži na obronku hribovske vasice pod mogočnim Krnom, s prečudovitim pogledom na okoliške vršace Julijskih Alp ter v neposredni bližini ene izmed najlepših gorskih vasic, Drežnice. Bogastvo rastlin in nežna glasbena kulisa, ki jo ustvarja množica ptic, je izvrstno okolje za kakovostno preživljanje prostega časa. Pri Arnejčku so svojo ponudbo prilagodili kolesarjem in pohodnikom. Tako vam znajo svetovati o številnih gorsko-kolesarskih poteh, ki vodijo od kopališč ob reki Nadiži, do številnih slapov, okoliških vasic ali pa po gorskih poteh. Sposodite si lahko kolesarsko in pohodniško opremo.

Mimo kmetije vodi tudi Alpe Adria Trail in Pot miru v Posočju. Peš se je mogoče podati tudi do planin, med krave, ovce in koze, ali do Koseških korit, kjer v tišini slikovitega gozda postanete na bioenergetskih točkah. Nedaleč od kmetije je muzej na prostem z ostanki bunkerjev in frontnih linij iz 1. svetovne vojne. Z avtomobilom ni daleč do Čedada, do Goriških Brd, z avtovlakom do Bleda in Bohinja, s kajaki, kanuji ali rafti vodijo poti po smaragdni Soči, Posočje pa je tudi raj za padalstvo. Gostom ponujajo pester samopostrežni zajtrk in večerjo, ki temeljita na zdravi hrani z domačega vrta in tradicionalnimi specialitetami: poskusiti je mogoče domačo jagnjetino ali sveže soške postrvi, sladke drežniške štruklje, za povrh pa šilce domačega žganja.

 

Ponudba
Izjemno naravno okolje ponuja že pozabljeni mir, ki ga lahko delimo z najdražjimi. Bogastvo rastlin in nežna glasbena kulisa, ki jo ustvarja množica ptic, je izvrstno okolje za kakovostno preživljanje prostega časa.

Nastanitev
Gostoljubje vam nudimo v 8 na novo opremljenih sobah, ki izpolnjujejo pogoje za najvišjo kategorijo 4 jabolk.

Vsaka soba ima svoje ime in barvo, ki jo zaznamuje. Z različnimi velikostmi sob in svojevrstno opremo vam zagotavljamo, da bo vsakdo izmed vas, pa naj gre za družino, par ali posameznika, našel udoben kotiček za nepozaben oddih.

 

Doživetja
Bogate naravne danosti nudijo pestro ponudbo športnih aktivnosti in doživetij v neposrednem stiku z naravo. Prav tako zanimiva pa je tudi kulturna dediščina bližnje in širše okolice ter sam utrip podeželske hribovske vasice.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 10332065
  • Ime podjetja:
  • Turistična kmetija Kranjc, vincenc kranjc - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Občina:
  • Kobarid
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina, 
  • Angleščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si