Turistična kmetija Črnič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/643/turisticna-kmetija-crnic-hisa1-1457945195.jpg
Turistična kmetija Črnič
Turistična kmetija Črnič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/643/turisticna-kmetija-crnic-hisa1-1457945195.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Grabrovec 65, Grabrovec 8330

031 848430
info@crnic.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Na Turistični kmetiji Črnič poskrbimo za vse vrste praznovanj, kot so pogostitev ob obletnicah, obhajilih, birmah, rojstnih dnevih in drugih dogodkih (poslovna kosila, seminarji itn). Naenkrat lahko sprejmemo do 60 oseb. Do naše turistične kmetije se lahko pripeljete z avtom, avtobusom ali drugimi prevoznimi sredstvi.

Na Turistični kmetiji Črnič vas z nasmehom pričakamo in pogostimo s pristnimi domačimi dobrotami. Ob topli belokranjski pogači se prileže vrhunsko domače vino, kot so metliška črnina, belokranjsko belo, laški rizling, beli pinot, modra frankinja in druge vrste. V ponudbi pa je tudi domače žganje vseh vrst (borovničevo, hruškovo, orehovo...). Postrežemo vam tudi z domačimi mesnimi jedmi izpod peke, na ražnju pečenim jagenjčkom ali odojkom ter mnogimi drugimi dobrotami. Še pred tem ponudimo odlične domače juhe, od goveje do gobove, ki je sploh prava poslastica in hišna specialiteta. Mize so polne dišečega domačega kruha. V zimskem času pripravimo tudi krvavice in pečenice s kislim zeljem ali repo in ajdovimi žganci.

Za vse, ki bi želeli prespati ali bi si radi odpočili od vsakdanjega stresa, ponujamo tudi prenočišča. Na razpolago je 14 ležišč, sobe so opremljene s tušem, klimo, radiem, televizijo in nenazadnje balkonom, iz katerega se odpira čudovit pogled na pestro belokranjsko kulturno krajino.

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 74860844
  • Ime podjetja:
  • Turistična kmetija Črnič in storitve z gradbeno mehanizacijo Marjan Črnič s.p.
  • Občina:
  • Metlika

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si