Trgovsko in elektroservisno podjetje Škerjanc Co.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/850/trgovsko-in-elektroservisno-podjetje-skerjanc-co (1)-1458577929.png
Trgovsko in elektroservisno podjetje Škerjanc Co.
Trgovsko in elektroservisno podjetje Škerjanc Co. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/850/trgovsko-in-elektroservisno-podjetje-skerjanc-co (1)-1458577929.png 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Janševa ulica 16a, Ljubljana 1000, Slovenija

041 642 233
bosch-siemens@skerjanc.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pralni stroj. Sušilni stroj. Pomivalni stroj. O aparatih v vašem gospodinjstvu razmišljate le, ko jih kupujete in se na njih jezite, ko se pokvarijo.

Se sploh zavedate, da vaš pralni stroj pere vaša najdragocenejša oblačila? Oblačila, ki jih oblečete za pomembne sestanke. Oblačila, kjer so v najtanjših vlaknih vtkani najlepši spomini...in za katere upate, da ne bodo nikoli obledela. Bi si upali babičine skodelice ali podarjeni pribor oprati v kateremkoli aparatu? Pomivalni stroj mora vedno zagotoviti čisto posodo za vas in vašo družino.

Vsi ti stroji so nekaj tako samoumevnega, da se sploh ne zavedamo, da so postali del velike družine aparatov, ki nas zadovoljujejo in olajšujejo življenje.

V družinskem podjetju Škerjanc Co d.o.o. smo ponosni, da vaši družini ponudimo le najboljše. Gospodinjski aparati Bosch, Siemens in Gaggenau so vse tisto, kar ste vedno želeli od svoje družine (in včasih o tem sanjali). Marljivost, zanesljivost, trpežnost in ubogljivost. Ko se boste odločali o vašem novem članu družine aparatov, nas 041 642 233 in z veseljem vam bomo svetovali.

Družinsko podjetje Škerjanc Co d.o.o. vašim aparatom zagotovi tudi servis, zagotavljamo pa vam, da vas naši izdelki ne bodo pustili razočarane. Kvaliteta izdelkov Bosch, Siemens in Gaggenau je prepoznavna, zato beseda servis ne bo pogosto izrečena.

 

Dejavnost

Servisiramo vse vrste gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Bosch, Siemens in Gaggenau.

 

Servis Bosch

Smo družinsko podjetje z 35 letno tradicijo na področju servisiranja gospodinjskih aparatov.
Skozi vsa leta smo se trudili, dosegati najboljše rezultate na področju servisiranja gospodinjskih aparatov, kar je seveda povezano s kvaliteto proizvajalca. Zato z veseljem poudarimo, da smo pooblaščen servis za znamko Bosch.

Bosch je nemška znamka za gospodinjske aparate, kjer je na prvem mestu kvaliteta.

Vsakemu potrošniku bi priporočali, da se pri nakupu gospodinjskega aparata odloči za nakup kvalitetnega aparata, za kar Bosch zagotovo opravičuje svoje ime.

 

Servis Siemens

Siemens je nemška blagovna znamka katera sega v sam svetovni vrh na področju proizvodnje gospodinjskih aparatov. Pri Siemens-u se trudijo ,da so njihovi izdelki proizvedeni iz najkvalitetnejših materialov. Njihov dizajn je prefinjen in zadovolji še tako zahtevnega potrošnika.

Veseli nas, da smo del sistema katerega sestavlja koncern BSH (Bosch Siemens hišni aparati).
Z 35 letno tradicijo na področju servisiranja gospodinjskih aparatov smo se tudi mi pridružili najboljšim znamkam, kar Siemens vsekakor je.

 

Svetovanje in prodaja

Svetujemo Vam pri izbiri in nakupu gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Bosch, Siemens in Gaggenau. Za vsa dodatna vprašanja, smo Vam na voljo preko elektronske pošte na naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

V primeru nakupa gospodinjskih aparatov preko našega podjetja, našim kupcem nudimo dodatne ugodnosti.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 61689599
  • Ime podjetja:
  • Škerjanc Co. trgovsko in elektroservisno podjetje d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si