Trgovina THS, prodaja energetske in ogrevalne tehnike

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3426/trgovinathsprodajavodovodneinplinskeinstalacijecentralnekurjavetersanitarnekeramike-1472802064.jpg
Trgovina THS, prodaja energetske in ogrevalne tehnike
Trgovina THS, prodaja energetske in ogrevalne tehnike https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3426/trgovinathsprodajavodovodneinplinskeinstalacijecentralnekurjavetersanitarnekeramike-1472802064.jpg 0 05 0

Povprečno od 320 ocen

Vaša ocena

Zagrebška cesta 28, Maribor 2000, Slovenija

02 4624 810
02 4624 813
info@ths.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

THS je podjetje, ki se ukvarja s prodajo vodovodne in plinske instalacije, centralne kurjave ter sanitarne keramike. Velik poudarek dajemo področju alternativnih virov (toplotne črpalke, kamini, solarni sistemi). V sklopu trenutne lokacije smo svojo dejavnost razširili še na kavarno ENGLISH PUB in tako zaposlili dodatno še nekaj mladih ljudi.

Veselimo se vašega obiska in srečanja z vami na naši novi lokaciji, pa naj bo to v trgovini THS ali v kavarni ENGLISH PUB.

 

Prodajni program:

 

Toplotne črpalke IDM

Toplotne črpalke IDM vam s pomočjo izkoriščanja energije iz zraka – vode – sonca in zemlje nudijo energetsko neodvisnost. Pri uporabi alternativnih virov energije niste vezani na običajne energetske vire in z njimi povezanimi podražitvami. Dokler namreč sije sonce, dokler sta na razpolago voda in zrak ter zemlja, ki deluje kot zbiralnik toplote, imate zanesljive vire energije. Za prihodnost ste torej zavarovani in vam ni treba skrbeti, da bi vam »zaprli pipo« in bi sedeli v hladnih prostorih ali trpeli vročino. Z energetsko družino IDM je ogrevanje in hlajenje udobno, dolgoročno varno in ugodno.

 

Nepremičnine

Stanovanjsko naselje V RAZKOŠJU SONCA je novogradnja sestavljena iz moderno zasnovanih dvojčkov in trojčkov. Hiše so naseljene na odlični mirni podeželjski lokaciji sredi neokrnjene narave v Spodnji Kungoti, nedaleč od mesta Maribor, oddaljenost le dobrih 5 minut. Naselje je sestavljeno iz 20-tih hiš, katere imajo sončno lokacijo ter lepo urejeno okolico. Hiše so razgibane, imajo veliko svetlobe (atrij) ter možnost sodelovanja notranje ureditve in izbire finalnih materialov.

 

Vrtni program Rehau

REHAU vrtni program nudi številne proizvode za vrtnarjenje kot hobi, za profesionalce in prodajne vrtne centre.
Vrtne cevi, armature in pribor se ponašajo s kvaliteto, raznolikostjo in dizajnom.

 

Obiščite tudi našo spletno trgovino:

http://www.ths.si/trgovina

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 18:00
Torek
07:00 - 18:00
Sreda
07:00 - 18:00
Četrtek
07:00 - 18:00
Petek
07:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
-
Priponke
  • Davčna številka:
  • 45257230
  • Ime podjetja:
  • THS trgovsko, proizvodno in storitveno podjetje d.o.o.
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si