Trgovina Šenica - Sen, vse za ogrevanje, vodovod in kopalniško opremo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3411/trgovinasenicasenvsezaogrevanjevodovodinkopalniskoopremo1-1472714409.jpg
Trgovina Šenica - Sen, vse za ogrevanje, vodovod in kopalniško opremo
Trgovina Šenica - Sen, vse za ogrevanje, vodovod in kopalniško opremo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3411/trgovinasenicasenvsezaogrevanjevodovodinkopalniskoopremo1-1472714409.jpg 0 05 0

Povprečno od 408 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Pavel Šenica (+)

Belokranjska cesta 29, Črnomelj 8340, Slovenija

07 3051719
041 682 819
07 3051700
senica.sen@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Šenica-sen, Pavel Šenica s.p. je bilo ustanovljeno leta 1978. Dejavnost podjetja je bilo in je še danes instalacije ogrevanja, vodovodne napeljave, plinskih instalacij, servis ogrevalne tehnike . Leta 1993 smo odprli maloprodajno trgovino v Črnomlju, katera nudi vse za ogrevanje, vodovod, kopalniško opremo…

V Letu 2008 smo dejavnost razširili tudi na veleprodajo ogrevalne tehnike ter elementov za vodovodne napeljave.

 

Prodajni program:

 

Ogrevanje na pelete

Ogrevanje na pelete omogoča udobnost uporabe in visok izkoristek izgorevanja v kombinaciji s sprejemljivo ceno goriva. Kotli na pelete omogočajo popolnoma avtomatsko delovanje z dozirnimi sistemi za pelete, visok izkoristek izgorevanja pa zagotovi zgolj občasno čiščenje kurišča, obenem pa visoko ekonomičnost uporabe.

Hrati pa uporaba lesnih peletov predstavlja ekološko sprejemljiv način ogrevanja, saj se v proizvodnji peletov uporabijo stranski oz. odpadni produkti lesno-predelovalne industrije, so pa tudi CO2 nevtralni ob izgorevanju.

 

Izvajamo montaže, zagone po celi Sloveniji

Sončni kolektorji so idealni v času nenehnega naraščanja cen goriv. Nič manj pomemben vidik je skrb za okolje. Uporaba obnovljivih virov sončne energije je povezana z zmanjšano porabo tradicionalnih goriv za ogrevanje. Dobro zasnovani solarni sistem lahko zagotovi oz. pokrije do 60% potreb po topli sanitarni vodi. Vabimo vas , da se seznanite z našo ponudbo solarnih sistemov.

Sončni kolektorji nam prav tako omogočajo dogrevanje -pomoč obstoječemu ogrevalnemu sistemu.

 

Toplotne črpalke

Cene fosilnih goriv z dneva v dan strmo naraščajo, in med nami verjetno ni več nikogar, ki bi verjel, da se bodo nekoč umirile, kaj šele znižale. Zato kot alternativno rešitev na tržišču ponujamo segrevanje sanitarne vode s pomočjo toplotne črpalke.

Torej, če vložite danes, boste imeli manj, kot ste imeli pred tem, a kmalu boste imeli več, saj bo vaš račun za ogrevanje manjši in s tem proračun višji.

Toplotna črpalka je naprava, ki odvzema nekoristno energijo iz bližnje okolice in jo pretvarja v koristno energijo za segrevanje sanitarne vode. Razvoj tovrstnih naprav je nekako pogojen tudi z neverjetnim skokom cen fosilnih goriv, kakor tudi s prizadevanji svetovne javnosti za zmanjšanje toploemisijskih plinov.

Toplotna črpalka TEHNOHLAD je v osnovi naprava s področja hladilne tehnike, zato je najvišja temperatura segrete vode omejena na 55 °C.

 

 

Vir

Priponke
  • Davčna številka:
  • 29197104
  • Ime podjetja:
  • Šenica - Sen trgovina - instalacije, Pavel Šenica s.p.
  • Občina:
  • Črnomelj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si