TREND KAMINI

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6350/311668274569952313997465792311492317544448n-1584101136.png
TREND KAMINI
TREND KAMINI https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6350/311668274569952313997465792311492317544448n-1584101136.png 0 05 0

Povprečno od 37 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Goran Bjelan (+)

Šegova Ulica 14, Novo Meto 8000

07 62 06 730
031 495 900
info@trend-kamini.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ljudje pogosto sanjajo o večerih ob kaminu. Se zanj odločijo. A če ne izberejo pravega strokovnjaka, se sanje spremenijo v moro…

Načrtujete gradnjo novega doma in je del vaše sanjske dnevne sobe kamin? Želite hišo ali stanovanje obnoviti in hkrati dodati nov grelni element, kot je kamin ali kaminska peč? Je vaš stari kamin potreben temeljite prenove? Ali pa bi radi kuhinjski opremi dodali štedilnik, ki ne bo le točka, kjer se spremenijo sestavine v slasten obrok, pač pa vas bo ta tudi grel? Na vsa vprašanja obstaja le eden odgovor: trend kamini. Ne odlikuje nas le prodaja kvalitetnih grelnih naprav, pač pa tudi sklop storitev. Strokovnost vseh naših storitev, od ogleda s svetovanjem, izdelava projekta, do izvedbe montaže oz. pečarskih del, je naša odlika. A najprej ste na potezi vi …

V zgodbi o prijetno ogrevanem domu z željo preživljanja udobnih trenutkov ob pogledu na plamene ste vi glavna in prva oseba. Potem pridemo mi, poslušamo vaše želje in zahteve, si ogledamo prostor ter vam strokovno svetujemo.

Eden glavnih vidikov pri načrtovanju kaminov ali kaminskih peči je potrebna ogrevalna moč. Ta se mora ujemati z velikostjo prostora in ustrezati predvideni uporabi. Ob tem ne smemo pozabiti na upoštevanje izolacijske vrednosti stavbe. Odločilno vlogo pri načrtovanju ima tudi izbira goriva in možnost shranjevanja le-tega. Eden ključnih elementov ob načrtovanju pa je tudi dimnik. V kolikor dimnik potrebuje prenovo ali ne izpolnjuje zahtev, ga je možno nadgraditi s posebnimi komponentami.

Arhitekt s svinčnikom in papirjem (v resnici uporablja računalnik ;)) združi vaše želje in zahteve z danostmi prostora. Upošteva individualni stil opreme, uskladi barve in linije kaminskih oblog ter v projektu zajame tudi tehnične odgovore npr. o nosilnosti na želeni točki kamina ter kako speljati zunanji dovod zraka do te točke. In da se ne boste spraševali, ali ste se prav odločili ali ne in z negotovostjo spremljali montaže, vam ponujamo 3D izris načrtovanega kamina.

V zadnji fazi stopijo na prizorišče naši mojstri monterji in pečarji. Ob uporabi pravilnih materialov vam strokovno montirajo vašo bodočo grelno napravo. Ne glede na to ali ste za svoj toplozračni kamin izbrali moderno, klasično ali rustikalno varianto – naši pečarji ga izdelajo kvalitetno in z materiali, ki zagotavljajo varnost in visoke izkoristke. Svoje delo opravijo z izredno natančnostjo in vizualno dovršeno, neodvisno od tega, kateri material ste izbrali za obzidavo kamnina. Naša ponudba v kategoriji kaminskih plaščev zajema številne možnosti, tako lahko uporabite pečnice, granit, marmor, les, zidake… Ko naši pečarji končajo svoje delo, vam bo zimski večer varno grel kamin vaših sanj.

In zgodba se nikakor ne konča s tem zimskim večerom, ko vi z vam drago osebo uživate v opazovanju čarobnosti ognja, saj bo takih večerov še veliko …

Smo vzbudili zanimanje? Obiščite našo spletno stran ter poglejte široko ponudbo in preberite koristne nasvete. Za lažjo predstavo si v našem razstavnem salonu oglejte razstavljene primere (Trend kamini razstavni salon, Foersterjeva ulica 10, Novo mesto), kjer se pozanimajte o trenutnih akcijah in možnih različnih oblikah plačevanja. In v kolikor boste izrazili željo, vas bomo obiskali in strokovno odgovorili na vsa vaša vprašanja. Naš osebni pristop nam omogoča, da se bomo popolnoma posvetili vašim potrebam in željam in skupaj dosegli zastavljeni cilj.

Podjetje TREND KAMINI je dinamično in inovativno slovensko podjetje s sedežem v Novem mestu. Imamo več kot pol desetletja izkušenj na področju ogrevanja. Našo strast in zavezanost delu je mogoče videti v naših izdelkih, ki nudijo funkcionalnost, učinkovitost, moderno obliko in dolgo življenjsko dobo. Ne počivamo na lovorikah, ampak nenehno razvijamo nove oblike kaminov, s katerimi bomo zadovoljili prihodnje zahteve kupcev.

Ponujamo kaminske peči, vložke in štedilnike tako na drva kot pelete. Naši pečarski mojstri bodo poskrbeli, da boste imeli moderen in kvaliteten kamin.


Ponudba:


Za naše stranke smo pripravili tudi koristne nasvete, nudimo pa tudi storitve in svetovanje, ki zajemajo:


Na naši strani si lahko ogledate tudi različne kataloge, ki vam bodo olajšali izbiro.
Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
Zaprto
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
09:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto
Ob sredah delo na terenu
Priponke
  • Davčna številka:
  • 74446193
  • Ime podjetja:
  • TREND KAMINI trgovina in pečarstvo d.o.o.
  • Občina:
  • Novo mesto
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si