Tortica in pika, peka tort in slaščic, Usama Al Hiasat s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4828/torticainpikapekatortinslascicusamaalhiasatsp1-1486029565.png
Tortica in pika, peka tort in slaščic, Usama Al Hiasat s.p.
Tortica in pika, peka tort in slaščic, Usama Al Hiasat s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4828/torticainpikapekatortinslascicusamaalhiasatsp1-1486029565.png 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Amalija Šimonič (+)

Župančičeva ulica 6d, Lendava 9220, Slovenija

031 343 729
info@torticainpika.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Z ljubeznijo do peke in kreiranja sva uresničila svoje sanje in v Lendavi dne 08.12.2016 odprla podjetje Tortica in pika s.p. in in sicer peko tort in slaščic.

Po mnogih letih preizkušanja na stotine najrazličnejših sladic za svoje bližnje in za naše cenjene stranke sva našla pravo kombinacijo okusov tort in sladic, ki so izjemnega okusa in unikatnega izgleda.

Naša vizija je, da Vam kreirava unikat torto, sladico, ki bo ostala večno v spominu.

Razveselite svoje najdražje in jim pripravite nepozabno doživetje.

 

Torte

Iščete nepozabno torto za vrhunec vašega naslednjega dogodka? Tortica in pika! bo prenesla vašo vizijo v realnost na osebnostni ravni. Izdelujemo torte po naročilu različnih oblik in velikosti za različne priložnosti po vašem okusu in vaših željah. Vse je v okusu zato vam Tortica in pika ponuja najrazličnejše nepozabne domače okuse tort izdelane samo iz surovih surovin. Po naročilu izdelamo za Vas tudi torte brez glutena.

 

Otroške torte

Želite presenetiti vaše najmlajše? Tortica in pika! Vam bo pripravila nepozabno rojstnodnevno torto, ki bo dala nepozaben nasmešek na obrazu vaših otrok ali vnukov.

Z kakšno otroško torto presenetiti? Kaj Vaše najmlajše najbolj veseli? Da bo odločitev lažja Vam ponujamo primer odločanja.

 

Torte za Krst, Obhajilo in Birmo

Potrebujete torto za sveti krst, sveto obhajilo ali sveti birmo? Tortica in pika! Vam nudi unikatne torte, ki bodo nadgradile ta sveti dan. Izbirajte med različnimi domačimi okusi, oblikami tort in seveda dekoracija primerna tej priložnosti.

 

Sladice

Pestra izbira najrazličnejših sladic, peciva, maffinov in tortic kot tudi slastne cake pops (tortica na palčki), slastne rolade. Kreiramo sladice za poroke, dogodke in razne priložnosti.

 

Tortice - Cupcake in maffini

Maffini in tortice so idealne za pogostitev ali praznovanja vseh priložnosti . Priročne tudi kot darilo. Izdelujemo tortice in maffine po naročilu različnih okusov, tematske in priložnostne. Po naročilu izdelamo za Vas tudi tortice in maffine brez glutena.

 

Sladice in pecivo

Iščete nepozabne sladice in peciva za vrhunec Vašega naslednjega dogodka ali bi se radi sami posladkali? Presenetite svoje najdražje z nežnimi sladicami okusa kokosa, čokolade in mascarpone. Po naročilu izdelamo za Vas tudi sladice in peciva brez glutena. Sprejmemo naročila za raznovrstne sladice in peciva po želji stranke.

 

Rolade

Razvajajte se z slastnimi roladami ,kot je klasična rolada z marelično marmelado ali cokoladnim fudge nadevom, za prave sladokusce pa imamo posebno ponudbo, in sicer nebeško banana split rolado. Po naročilu možnost izbire različnih nadevov.

 

Rogljički

Domači rogljički in pogačice so odlična izbira za pogostitve, prireditve in podobno. Izdelani so na tradicionalni način brez dodatkov in aditivov. Izbirajte med sladkimi in slanimi rogljički.

 

Keksi

V ponudbi Tortica in pika! imamo kekse po naročilu za posebne priložnosti kot so poroke, obhajila, poslovna srečanja, prireditve... vseh okusov in oblik. Po želji pripravimo kekse, ki niso spodaj navedeni.

 

Mešano pecivo

Za najrazličnejše približnosti pečemo mešano pecivo po naročilu. Izbirajte med pestro izbiro mešanega peciva za poroke, obhajila, zaključke, prireditve, poslovna srečanja. Na voljo so vam 3 paketi mešanega peciva, lahko pa tudi sami sestavite paket po vaši izbiri iz naše celotne ponudbe sladic, rogljičkov, keksov.

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 32471203
  • Ime podjetja:
  • Tortica in pika, peka tort in slaščic, Usama Al Hiasat s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si