Top si, frizerski salon, Fahreta Salihović s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2361/topsifrizerskisalonfahretasalihovicsp1111-1465559047.jpg
Top si, frizerski salon, Fahreta Salihović s.p.
Top si, frizerski salon, Fahreta Salihović s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2361/topsifrizerskisalonfahretasalihovicsp1111-1465559047.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Fahreta Salihović (+)

Kogojeva ulica 2, Ljubljana 1000, Slovenija

030 619987
fahreta87@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Fahreta Salihović s.p. vam ponuja frizerske storitve.

Barvanje

Uporabljamo permanentne oz. trajne barve, ki imajo nizko vsebnost amonijaka, vsebujejo kokosovo mleko, olje, aminokisline in mineralna olja. Barve so izjemno obstojne in negovalne. Na razpolago je veliko klasičnih, modernih in edinstvenih odtenkov. Veliko uporabljamo kombinacijo permanentne barve s semipermanentnimi barvami brez amonijaka. Za lase, ki ne potrebujejo svetljenja, ampak le osvežitev, so te barve idealna rešitev, saj dosežemo maksimalno pigmentiranje lasu, kar pomeni, da barvo osvežimo z direktnimi pigmenti. Pri barvanju vedno pazimo na kakovost las. Tehnik barvanja je veliko, zato se pred začetkom dela vedno posvetujemo o željah in pričakovanjih.

 

Striženje (moško, žensko, otroško)

Pred striženjem se skupaj pogovorimo o vaših željah, dolžini las, barvi, ki je prav tako pomembna pri striženju, kadar barvamo v več komponentah. Pregledamo različne fotografije pričesk. Predstavimo vam aktualne sezonske trende in druge možnosti glede na vaše želje in potrebe. Striženje vedno prilagodimo obliki glave, da je pričeska obstojnejša.

 

Spenjanje

Spete pričeske večinoma potrebujemo za posebne dogodke, zato si v našem salonu za takšne priložnosti vedno vzamemo dovolj časa. Povabimo vas tudi na poskusno spenjanje kakšnih 14 dni prej, da se dogovorimo, kakšen slog in katere linije vam ustrezajo. Možnosti je veliko, mi pa vam bomo pomagali, da boste za izbrani trenutek najlepše.

  • Davčna številka:
  • 45869944
  • Ime podjetja:
  • TOP SI, frizerski salon, Fahreta Salihović s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si