Tomi - Les, izdelki iz masivnega lesa, Tomaž Kladnik s.p., Ljubno

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3690/tomilesizdelkiizmasivnegalesatomazkladniksp1-1474962530.jpg
Tomi - Les, izdelki iz masivnega lesa, Tomaž Kladnik s.p., Ljubno
Tomi - Les, izdelki iz masivnega lesa, Tomaž Kladnik s.p., Ljubno https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3690/tomilesizdelkiizmasivnegalesatomazkladniksp1-1474962530.jpg 0 05 0

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tomaž Kladnik (+)

Radmirje 79, Ljubno ob Savinji 3333, Slovenija

070 870 385
info.tomiles@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Tomi-Les je podjetje iz Zgornje Savinjske doline, ki se ukvarja z izdelovanjem in montažo brunaric, masivnega pohištva in ostalih izdelkov iz lesa, prilagojenih vsakemu kupcu posebej.

Ustanovitelj in direktor podjetja, Tomaž Kladnik, se trudim zagotoviti svojim kupcem kakovostne izdelke, prilagojene izključno Vašim specifičnim željam in potrebam, v kar se da najhitrejšem možnem času. Z lesarsko panogo sem povezan že od malih nog, saj sem od nekdaj rad pomagal očetu v delavnici in že zelo kmalu, nekje pri 12-ih letih začel izdelovati svoje prve »izdelke« (zaboji za krompir in korita za rože). Nato pa sem se iz leta v leto vedno naučil nekaj več in ker sem želel nadaljevati domačo tradicijo, sem se vpisal na srednjo lesarsko šolo v Škofji Loki. Po končani srednji šoli pa sem se sprva zaposlil doma, kjer imamo podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem brun, opaža, ladijskega poda… Sam pa sem pričel z izdelovanjem končnih izdelkov iz lesa, sprva so bila to enostavna okna in vrata, potem sem poskusil še z izdelavo masivnega pohištva, nato še z izdelavo  brunarice … in na koncu me je vse skupaj pripeljalo do odločitve, za popolnoma samostojno pot in trgu ponuditi široko paleto svojih izdelkov. Še vedno pa sodelujem z domačim podjetjem, Lesarstvo Flora, kjer za brunarice in ostale izdelke, pridobivam les domače, slovenske kvalitete.


Sodelujem pa tudi z: 

 

Naše storitve

 • Omogočamo izdelavo brunaric »na ključ« (po dogovoru tudi z vso notranjo opremo)
 • Svetujemo glede zaščite in vrste lesa
 • Po želji poskrbimo za dostavo in montažo izdelkov
 • Po želji izdelamo izdelke tudi iz naročnikovega lesa
 • Nudimo podporo in svetovanje na domu; še posebej se trudimo prisluhniti Vašim željam
 • Dogovorimo se lahko tudi za oglede že narejenih lesenih objektov (seveda po predhodnem dogovoru)
 • Vsi izdelki podjetja so unikatni in posledično prilagojeni vsakemu individualnemu kupcu posebej
 • Izdelki so izdelani izključno iz lesa slovenskega porekla


Brunarice in vrtne hiške

Uporabljamo les slovenskega porekla (smreka). Pri izgradnji imate na voljo tri različne možnosti debeline sten. Dimenzije brunaric so lahko različne, od standardnih, do dimenzij po Vaših željah...


Paviljoni

Pri izdelavi paviljonov uporabljamo smrekov les. Stebri so lahko lepljeni, standardne debeline ali po Vaši želji. Mreže so masivne  izvedbe, velikost pa je različna oz. po Vaših željah.


Masivno pohištvo

Les pohištva je po Vaši izbiri, pri tem pa vam lahko tudi svetujemo. Izbirate lahko med več vrstami lesa: bukev, hrast, macesen, jelša, kostanj, javor… Pohištvo ni standardnih dimenzij in je prilagojeno izključno Vašim željam.


Ostalo

Široka paleta izdelkov po naročilu: terase, otroški program, vrtne klopi, okna in vrata, stopnice, ograje, saune pregradne (japonske) stene, opremljanje gostinskih lokalov, obloge iz lesa, visoke grede...

 

Programi

 

Reference

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 31711413
 • Ime podjetja:
 • TOMI-LES, izdelovanje brunaric, pohištva in drugih izdelkov iz lesa, Tomaž Kladnik s.p.
 • Občina:
 • Ljubno ob Savinji
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si