Tinthai - Spoznaj sebe, osebno in poslovno svetovanje, Tina Orel s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1601/logo-1492154902.jpg
Tinthai - Spoznaj sebe, osebno in poslovno svetovanje, Tina Orel s.p.
Tinthai - Spoznaj sebe, osebno in poslovno svetovanje, Tina Orel s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1601/logo-1492154902.jpg 0 05 0

Povprečno od 149 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tina Orel (+)

Kazlje 42a, Sežana 6210

031 674 402
info@tinthai.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Tinthai - Spoznaj sebe, Tina Orel s.p. iz Sežane vam nudim osebno in poslovno svetovanje, kako nadaljevati v točki, ko ne vidiš poti naprej, kakšno je vaše poslanstvo, kaj vam je bilo v zibelko poleženo,...

Se sprašujete?


Osebno svetovanje

Osebno svetovanje, ki razsvetli vašo življenjsko pot.

Djotiš je svetloba, ki odstrani tančice nevednosti in nam pomaga lažje živeti.

Vzemite vajeti življenja v svoje roke in postanite, kar ste vedno želeli. Ko sprejmete odgovornosti in se nehate obnašati kot žrtev, pričnete živeti življenje, kakršnega do sedaj niste poznali. Skupaj pogledamo vaš kompleks iz druge plati, ki je bila vašim očem, zaradi čustvene vpletenosti, skrita. Prepoznala bova vaše pozitivne vrline, ki vas bodo potiskale naprej, ravno takrat, ko ne boste videli nikakršnega izhoda. Skupaj bomo našli rešitve.  Zanimivo je spoznavati ljudi, ampak, ali ni zanimivejše spoznati sebe? Zakaj se tako vedem, odzivam, zakaj počnem, kar počnem in še mnogo je vprašanj, besed in dejanj, ki jih včasih ne razumemo.

Za boljše razumevanje sebe in ljudi okrog sebe, vas vabim na djotiš svetovanje, s katerim boste osrečili in olajšali svojo življenjsko pot. Nič več se ne boste spraševali o razlogih svojega vedenja in vedenja drugih.

 

Djotiš

Djotiš je indijska astrologija in izvira iz pradavnih vedskih časov.

Djotiš je star več kot 5000 let. Njegov zavetnik je božanstvo Ganeš. Vsebuje neprecenljivo znanje o zakonih življenja. Razkriva ga preprosto, a celostno, s simbolnimi pomeni, ki jih pripisuje planetom, njihovemu gibanju in odnosom. Pomaga nam razumeti, kdo smo, po kaj smo prišli in kakšni zakoni nam vladajo. S to vedo lahko razumemo našo preteklost, sprejmemo sedanjost in ustvarimo boljšo prihodnost. Razkriva, čemu smo sedaj namenili največ pozornosti in pomaga prepoznati posledice našega preteklega dojemanja sebe in življenja.

Djotiš nam pomaga uskladiti se z naravnimi ritmi, razumeti vzroke in možne posledice, hkrati pa nam s svojimi preventivnimi tehnikami, pomaga zmanjšati karmične obremenitve in povečati svobodno voljo.

 

Božanstvo Ganeš

Zavetnik Djotiša je Ganeš, hindujski bog uspeha, najbolj prepoznan po lastnosti premagovanja ovir in modrosti. Ljudstvo ga pozna pod velikim številom imen, najverjetneje so največkrat uporabljena Ganeša, Ganapati ali Vinjarta, kot najbolj čaščeno hindujsko božanstvo. Ljudje pri njemu molijo pred obredi in ceremonij, ker velja za boga začetkov. Je sin Šive in Parvati in se šteje kot eno izmed petih glavnih božanstev hinduizma.

Njegova fizična podoba je najbolj prepoznavna po slonji glavi. Obstajajo različne legende o podobi slonje glave. Najbolj prepoznavna je vsekakor ta, ko je Parvati ustvarila Ganešo iz gline z razlogom, da jo bo stražil v času njenega počitka. Šiva ga je obglavil, ko je enkrat stal med njim in Parvati. Ker je Parvati za njim zelo jokala, ji je Šiva dal slonjo glavo.


Cenik
Vir

  • Davčna številka:
  • 71587349
  • Ime podjetja:
  • Tinthai - Spoznaj sebe, osebno in poslovno svetovanje, Tina Orel s.p.
  • Občina:
  • Sežana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si