Tesarstvo Kralj

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1928/logokralj-1575974789.png
Tesarstvo Kralj
Tesarstvo Kralj https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1928/logokralj-1575974789.png 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Kralj (+)

Repnje 17, Repnje 1217, Slovenija

041 932 699
info@tesarstvo-kralj.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Družinsko podjetje Tesarstvo in krovstvo Kralj je bilo ustanovljeno leta 1994, od leta 2004 pa smo specializirani na področju tesarstva in krovstva. V svoji zgodovini smo postavili številne novogradnje, brunarice, nadstreške in še mnogo drugih lesnih konstrukcij.
Naše delo odlikujeta preciznost in hitrost, predvsem pa strankam zagotavljamo kakovostne storitve in izdelke z dolgo življenjsko dobo.

 

Tesarstvo

Zagotovo ni potrebno posebej poudarjati, da je ostrešje, torej nosilni del strehe, v naših krajih najpogosteje izdelano iz masivnega ali lepljenega lesa - z izjemo Primorske. Ključnega pomena je, da je pravilno načrtovano, ustrezno dimenzionirano, strokovno izdelano in pozneje pravilno vzdrževano, saj bo le tako zdržalo več desetletij.

 

Krovstvo

Krovstvo in tesarstvo sta izvedbeni dejavnosti, brez katerih zamenjava ali sanacija strehe ni mogoča, predpogoj za kakovostno storitev pa je vsekakor strokovna usposobljenost izvedbenika, zanesljivost ter izkušnje. Vse troje tvori celoto, s katero se naše podjetje ponaša že dolgo vrsto let.

Širok nabor strešnih kritin, s katerimi delamo, omogoča visoko mero prilagajanja željam stranek, ravno tako tudi lokacijskim potrebam in posebnostim, dosledno upoštevanje zahtev, navodil in priporočil proizvajalcev kritin pa zagotavlja dolgoročno pričakovano kakovost strehe.

 

Kleparstvo

Strokovnost, znanje zanesljivost na širšem področju kleparskih del, ki so - hoteli to ali ne - ključnega pomena za zavarovanje vašega doma pred posledicami številnih zunanjih dejavnikov (dež, toča, sneg, veter,...), se v našem podjetju prenašajo iz roda v rod, sprotno prilagajanje novostim ter izobraževanje pa nam omogočata svetovanje strankam ter kakovostno uresničevanje njihovih želja pri izdelavi in namestitvi žlebov, odtočnih cevi, zaključnih obrob, žlot, snegolovov, okenskih polic ter vseh ostalih sorodnih izdelkov iz programa oblikovanja kovin.

 

Skeletne hiše

V zadnjih letih se je tudi pri nas močno razširila gradnja skeletnih hiš, ki se ponašajo s številnimi prednostmi v primerjavi s klasično gradnjo.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 67987354
  • Ime podjetja:
  • Kralj & Co., podjetje za trgovino in storitve, d.n.o.
  • Občina:
  • Vodice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 86

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si