Tesarstvo in krovstvo Mojster Miha, Mihael Zupan s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2137/tesarstvoinkrovstvomojstermihamihaelzupansp456-1486620712.png
Tesarstvo in krovstvo Mojster Miha, Mihael Zupan s.p.
Tesarstvo in krovstvo Mojster Miha, Mihael Zupan s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2137/tesarstvoinkrovstvomojstermihamihaelzupansp456-1486620712.png 0 05 0

Povprečno od 29 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mihael Zupan (+)

Potarje 25, Potarje 4290, Slovenija

041 921 699
zupanmiha25@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Tesarstvo in krovstvo Mojster Miha, Mihael Zupan s.p. iz Tržiča se ukvarja z izdelavo nadstreškov, brunaric, skeletnih hiš, garaž in pergol.

 

Nadstreški

Leseni nadstreški za avtomobile so dejansko nepogrešljivi sestav praktično vsake samostojne hiše. Jih pa vedno več izdelujemo tudi kot skupinske nadstreške ob večstanovanjskih stavbah (vrstne hiše, bloki) in kot nadstrešnice na parkiriščih ob poslovnih stavbah.

 

Lesene brunarice

V podjetju Mojster Miha imamo izkušnje na področju izdelovanja lesenih brunaric. Ker sledimo visokim standardom pri izolativnosti naših hiš, smo klasični brunarici dodali sloje izolacije in tako dosegli dobro energetsko učinkovitost.

 

Skeletne hiše

Masivna lesena skeletna hiša je ekološko neoporečna in energijsko najbolj učinkovita med vsemi, tako glede sive energije kot manjše porabe energije za vzdrževanje in ogrevanje. Naj vas še enkrat spomnimo, da je lesena skeletna gradnja preživela skoraj tisočletje in se vedno znova uveljavila kot najbolj sodobna. Tudi danes, ko imamo na voljo paleto raznolikih gradbenih materialov. Zakaj? Vedno znova se bomo vračali k naravi, k lesu. Bivanje v leseni hiši je prijetno in precej bolj čarobno kot v klasični zidani.

  • Davčna številka:
  • 89915933
  • Ime podjetja:
  • Tesarstvo in krovstvo Mojster Miha, Mihael Zupan s.p.
  • Občina:
  • Tržič
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si