Termo-tehnika d.o.o., hladilni, ogrevalni in energetski sistemi

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3393/termotehnikadoohladilniogrevalniinenergetskisistemi1-1472629388.jpg
Termo-tehnika d.o.o., hladilni, ogrevalni in energetski sistemi
Termo-tehnika d.o.o., hladilni, ogrevalni in energetski sistemi https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3393/termotehnikadoohladilniogrevalniinenergetskisistemi1-1472629388.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Orla vas 27a, Braslovče 3314, Slovenija

03 7031620
03 7031633
info@kronoterm.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Najlepša hvala za vaše zanimanje za podjetje Termo-tehnika in blagovno znamko KRONOTERM. Če izbirate odlično rešitev za ogrevanje in hlajenje svojega doma, ste prišli na pravo mesto, saj ste našli zanesljivega partnerja. Smo vodilni izdelovalci toplotnih črpalk v Sloveniji in vsako leto nam zaupa več kot 6000 kupcev, kar nas uvršča na mesto vodilnega proizvajalca v Sloveniji. Izdelke v celoti izdelujemo v Sloveniji, izvažamo pa jih tudi na zahtevne evropske trge. Kot OEM proizvajalec dobavljamo naše proizvode tudi nekaterim zelo uspešnim in priznanim evropskim podjetjem s področja ogrevalne tehnike. V sodelovanju z nami boste za svoj dom našli najboljšo rešitev, ki je v tem trenutku na voljo. Kakovost naših izdelkov redno potrjujejo rezultati raziskav v priznanih tujih laboratorijih. Po več kriterijih celo presegamo kakovost nekaterih priznanih evropskih proizvajalcev, kar dokazujejo meritve akreditiranih inštitutov.

Poslanstvo podjetja je že od same ustanovitve naprej projektiranje, razvoj, proizvodnja in implementacija visokotehnoloških naprav za varčno ter okolju prijazno ogrevanje in hlajenje. Predanost dejavnosti je ena osrednjih vrednot podjetja, ki svoj ugled gradi na profesionalnosti in strokovnosti. Nenehno vlaganje v znanje in razvoj, napredna tehnologija, strateške partnerske povezave, kakovost in fleksibilnost proizvodnje in storitev, tehnična podpora partnerjem in strankam ter visoko usposobljena servisna podpora so vrednote in prednosti, zaradi katerih je podjetje Termo-tehnika d. o. o. z blagovno znamko KRONOTERM prepoznavno kot strokovno najbolj usposobljeno in zaupanja vredno. Navdušili vas ne bomo le s kakovostjo izdelkov, naše toplotne črpalke so izjemno učinkovite, lepo oblikovane in tihe pri delovanju. Za vas bo skrbela naša izkušena ekipa. Montažo in vzdrževanje izvajamo strokovno in prijazno.

 

Produkti

Cloud.Kronoterm - enostavno upravljanje

Upravljanje toplotne črpalke iz domačega naslonjača, delovnega mesta ali kar iz počitniškega oddiha.

 

Servis

Smo vodilni proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji in se zavedamo, kako pomembna je servisna služba in tehnična podpora v našem podjetju, zato imamo organizirano profesionalno servisno službo z odzivnimi strokovno usposobljenimi in prijaznimi serviserji, ki nudijo uporabnikom tehnično podporo in pomoč po celotni Sloveniji.

 

Reference

 

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
-
Nedelja
-
Priponke
  • Davčna številka:
  • 64719839
  • Ime podjetja:
  • TERMO-TEHNIKA hladilni, ogrevalni in energetski sistemi, d.o.o.
  • Občina:
  • Braslovče
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si