Teniški klub Radomlje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/718/teniski-klub-radomlje (1)-1458052571.jpg
Teniški klub Radomlje
Teniški klub Radomlje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/718/teniski-klub-radomlje (1)-1458052571.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Kraševec (+)

VIII. ulica 24, Preserje pri Radomljah 1235

041 730 339
info@tk-radomlje.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naša teniška šola kluba Radomlje je primerna za vse starosti (za otroke od 4. leta dalje, odrasle in tudi upokojence). Ukvarjamo se tudi z organizacijo turnirjev. Za več informacij nas lahko pokličete.

Svoja prva teniška igrišča so dobili avgusta leta 1987, eden od ključnih mož pri projektu pa je bil odlični športni pedagog Metod Klemenc, ki ga ves svet pozna kot ustanovitelja mednarodnih športnih iger šolske mladine in ki je za svoje delo pred dvema letoma od mednarodnega olimpijskega komiteja prejel posebno priznanje. Danes 78-letni Metod živi v Radomljah.

V 29 letih delovanja se Teniški klub Radomlje lahko pohvali z bogato rekreativno dejavnostjo, nekaj časa pa so Tomaž Jeran, David Capuder, Peter Hafner, Uroš Jeran, Boštjan Jeran in drugi igrali tudi v tretji slovenski članski ligi. Omenjeni igralci sedaj igrajo vodilno vlogo v različnih rekreativnih ligah (radomeljski, ljubljanski, kamniški), pridružila pa ste si jim tudi Aleš Maček, ki je  v tem trenutku prvi igralec Slovenije med rekreativci ter “upokojeni” profesionalni nogometni vratar Luka Grešak, ki se nahaja na osmem mestu slovenske lestvice teniških rekreativcev. Od dogodkov bogate klubske teniške dejavnosti naj omenimo tradicionalni dvoboj ekip Radomelj in Mengša, ki poteka na 32 deskah – letos so se se razšli z rezultatom 16/16. V klubu v zadnjih letih kot teniški trener deluje bivši reprezentant za Davisov pokal in eden največjih talentov slovenskega tenisa Andrej Kraševec (najboljša uvrstitev na ATP lestvici je bilo 598. mesto), med mladimi tekmovalci pa je najuspešnejši Aljaž Kaplja, ki na slovenski lestvici do 16 let zaseda 4. mesto.

Ker klub nima svojih pokritih igrišč, pozimi teniška šola deluje v domžalski teniški dvorani.

 

Tekmovanja

Ligaško tekmovanje TK Radomlje za sezono 2015:

 • 1. liga: lestvica in razpored tekem je na tej povezavi,
 • 2. liga: lestvica in razpored tekem je na tej povezavi,
 • 3. liga A: lestvica in razpored tekem je na tej povezavi,
 • 3. liga B: lestvica in razpored tekem je na tej povezavi.

 

 

 

 • Davčna številka:
 • 16307950
 • Ime podjetja:
 • Teniška šola Andrej Kraševec s.p.
 • Občina:
 • Domžale
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si