Televizija AS

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1912/televizijaas1-1463475804.jpg
Televizija AS
Televizija AS https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1912/televizijaas1-1463475804.jpg 0 05 0

Povprečno od 13 ocen

Vaša ocena

Gregorčičeva ulica 6, Murska Sobota 9000, Slovenija

02 5213030
02 5213031
simon.balazic@tv-as.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje HI-FI Videostudio d.o.o., s sedežem v Murski Soboti, ki poseduje medij TV AS se s televizijsko produkcijo ukvarja že od leta 1992.
6.2.1992 prve izdelane in predvajane oddaje v CATV Murska Sobota. Medij je začel 21.7.1993 s konstantnim tedenskim predvajanjem informativne oddaje Teden ob Muri. Do 01.01.1996, se je produkcija programa na TV AS povečala na 5 ur televizijskega programa lastne produkcije na teden in korenito kvalitativno spremenila programsko shemo z vodilno dnevno-informativno-izobraževalno oddajo GNES. Danes TV AS v povprečju ustvarja dnevno 9 ur lastnega televizijskega programa in 15 ur videostrani in obvestil.

 

Glavne dejavnosti

Družba ima registriranih več dejavnosti, trenutno pa so glavne dejavnosti HI-FI Videostudio d.o.o. naslednje:
1. Televizijska dejavnost
2. Projektno delo
3. Izvajanje različnih storitev za naročnike

Televizijska dejavnost - medij TV AS

Televizija AS je televizija posebnega pomena v RS Sloveniji in ima pridobljen status nepridobitnega televizijskega programa. Kot prepoznaven televizijski medij si TV AS prizadeva kvalitetno informirati, osveščati, izobraževati, obveščati regionalno prebivalstvo ter s tem spodbujati in usmerjati gospodarski razvoj regije in vplivati na izboljšanje življenjske ravni prebivalstva. Z dnevnim spremljanjem in poročanjem o dogajanju v vseh 27 občinah v Pomurju TV AS pomurskim gledalcem omogoča kakovosten in kontinuiteten vpogled v dogajanje v regiji. Programske vsebine so pretežno lokalnega oz. regionalnega značaja in jih sooblikujejo prebivalci lokalne oziroma regionalne skupnosti. Razširjamo tudi programske vsebine iz življenja in dela Slovencev v zamejstvu pripadnikov madžarske narodne skupnosti, Romov, upokojencev, socialno ogroženih, oseb s posebnimi potrebami,… S tem televizija skrbi za vključenost in enakopravnost vseh gledalcev lokalne televizije. HI-FI Videostudio d.o.o. se lahko pohvali z bogatim trinajstletnim arhivom zapisov lastne produkcije (približno 11.000 ur).

 

Projektno delo

HI-FI Videostudio d.o.o. se kot neprofitna d.o.o. prijavlja na različne državne in evropske razpise povezane s televizijsko produkcijo.

 

Izvajanje različnih storitev za naročnike iz Pomurja in iz tujine:

 • izdelavo video reklamnih spotov, telopov, glasbenih videospotov
 • izdelavo in predvajanje videostrani
 • izdelava DVD-jev v izobraževalne namene
 • izdelava multimedijske predstavitve, CD rom-ov
 • scenariji in izdelava predstavitvenih spotov, filmov, promocijskih reportaž
 • priprava zloženk, brošur, plakatov, letakov, DVD ovitkov
 • razmnoževanje zvočnih zapisov, video zapisov, računalniških zapisov

 

Gledanost medija TV AS

Televizija AS je po raziskavah mednarodnega podjetja AGB Nielsen Media Research, ki jih opravljajo na področju Slovenije že več let, najbolje gledana lokalno-regionalna televizija v Pomurju, kakor tudi med TOP 15 od več kot 60 lokalnih, regionalnih in kabelskih TV postaj v celotni Sloveniji.

 • Davčna številka:
 • 80302157
 • Ime podjetja:
 • HI-FI Videostudio d.o.o.
 • Občina:
 • Murska Sobota
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si