Tattoo studio Amunet Novo Mesto, Uroš Šobot s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4059/tattoostudioamunetnovomestourossobotsplogo-1477638062.jpg
Tattoo studio Amunet Novo Mesto, Uroš Šobot s.p.
Tattoo studio Amunet Novo Mesto, Uroš Šobot s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4059/tattoostudioamunetnovomestourossobotsplogo-1477638062.jpg 0 05 0

Povprečno od 273 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Uroš Šobot (+)

Novi trg 9, Novo mesto 8000, Slovenija

031 388 485
uros.manijak@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Tattoo studio Amunet v Novem Mestu vodi izkušen izdelovalec tattoojev Uroš Sobot. S tetoviranjem se ukvarja že zadnjih šest let, v tem obdobju pa si je pridobil ogromno izkušenj in še več prepričljivih referenc. Znan je po umetniškem pristopu in izredno "natančni roki".

 

Njegova specialiteta so realistične tetovaže najrazličnejših motivov po željah strank: obrazov, živali, kipov, rož, motivov iz narave ... Torej vseh tistih motivov, kjer mora biti vsaka črta in pika na svojem mestu in zahtevajo izredno natančnost, potrpežljivost, sposobnost vizualizacije slike v nastajanju, predvsem pa veliko talenta. Realistične tetovaže, če so izvedene pravilno, izgledajo skoraj resnične, zato je pomembno, da jih zaupamo izkušenemu izdelovalcu tattojev, ki se ukvarja prav s tem tipom tetovaž.

 

Pri delu uporablja kvalitetne barve in pazi na to, da je tetoviranje za stranke čim manj boleče (v kolikor je to mogoče). Pazi tudi na zdravje naročnikov: zaveda se pomembnosti higiene, vedno pa tudi priporoči preizkus barve na majhnem skritem delu telesa - to je pomembno, da se izognemo alergičnim reakcijam na črnilo. Tudi naprave, ki jih uporablja pri delu, so sodobne in kvalitetne - to je izredno pomembno za natančnost pri tetoviranju, pa tudi za udobje strank.

 

Preden se odločite za tattoo je priporočljivo, da dobro premislite o prednostih in slabostih, saj je to odločitev, ki jo sprejemate za celo življenje. Izberite motiv, ki vam bo zagotovo všeč tudi čez nekaj let, na delu telesa, kjer tega ne boste obžalovali.

Uroš Šobot svojim strankam odlično svetuje in pomaga pri odločanju, po sprejeti odločitvi pa si vzame tudi čas za pogovor glede motiva, velikosti, barv, pozicije na telesu in drugih podrobnosti. Preden naredi načrt za tattoo, stranki pokaže veliko podobnih primerov, da si ta lažje predstavlja, kako bo tetovaža izgledala, ko bo dokončana.

 

Ko se končno odločimo za tetovažo pa je seveda najpomembneje, da je ta kvalitetno in lepo izvedena.To je glavni pogoj za zadovoljstvo na dolgi rok. S svojimi izkušnjami in dobrimi referencami je Uroš Šobot tattooator, ki vas pri tem ne bo razočaral!

  • Davčna številka:
  • 91530407
  • Ime podjetja:
  • Amunet 81, tetoviranje in umetniško ustvarjanje, Uroš Šobot, s.p.
  • Občina:
  • Novo Mesto
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si