Tak-C, prodaja strojev in opreme

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/370/tak-c-prodaja-strojev-in-opreme (7)-1456925404.jpg
Tak-C, prodaja strojev in opreme
Tak-C, prodaja strojev in opreme https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/370/tak-c-prodaja-strojev-in-opreme (7)-1456925404.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Stegne 9, Ljubljana 1000

01 6209800
041 961 517
01 8395638
tack@tack.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Tak - C obstaja in deluje od spomladi 1989 leta. Je formirano kot Ludwig - Commerce v obliki današnjega s.p., zastopanje, prodaja vseh vrst blaga. Podjetje osnovano in uspešno za področje BiH kot zastopnik "Montex - Elektronika". Iz znanih razlogov na našem področju bivše države se je še enkrat premeščalo in obstajalo kot "Gamaimpex plus".

Končno v Sloveniji se je skušalo poslovati dvakrat v kooperaciji s drugimi osebami, iz finančnih razlogov, kar neuspešno. Leta 1998 se spet formira samostojno kot s.p. in nadaljuje z uspešnim delovanjem. od leta 2002 smo v tej branži delovanja kot predstavniki tujih proizvajalcev. Od leta 2008 se preoblikujemo in poslujemo v obliki do.o. V tej obliki zastopanja tujih proizvajalcev strojev za rezanje in krivljenje pločevine bomo do nadaljnjega nadaljevali svojo dejavnost. Ker uspešno in na obojestransko zadovoljnih strani zastopamo več let "Diamond" Jap, "Euram" It, "Bendmak" Tr, "Akyapak" Tr, "Deratech" Be,... in ostale

Za vse naše zastopane proizvajalce strojev nudimo garancijo in imamo visoko usposobljen servis za zelo ugodno ceno in garancijo za opravljena dela.

V tem momentu zastopamo za področje Ex Yu in za Slovenijo 15 različnih proizvajalcev strojev, kar različnih vrst strojev za rezanje in preoblikovanje pločevine in cevi, od zelo preprostih do CNC upravljanih s krmilnikom na dotik s zelo naprednih programih. Komplicirana dela s enostavnim krmiljenjem.

  • Davčna številka:
  • 30160685
  • Ime podjetja:
  • Tack prodaja strojev in opreme d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si