TaaBu, učenje joge, Tanja Bukovec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5266/taabuucenjejogetanjabukovecsp1-1489663820.jpg
TaaBu, učenje joge, Tanja Bukovec s.p.
TaaBu, učenje joge, Tanja Bukovec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5266/taabuucenjejogetanjabukovecsp1-1489663820.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tanja Bukovec (+)

Grilcev Grič 3, Vrhnika 1360, Slovenija

041 215 897
joga@drugi-korak.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri TaaBu, Tanja Bukovec s.p. vas vodimo in učimo Hatha Jogo.

Vse oblike jog; vinyasa, ashtanga, Iyengar in druge izhajajo prav iz prvin hatha joge. Izraz “hatha” se prevaja z besedami »odločen«, »močen«, kot »joga dejavnosti«. V svojem imenu nosi tudi svoj osnovni namen, in to je ravnovesje.  Združuje aktivni, moški  in pasivni, ženski princip. Združuje sonce (»ha«) in luno (»tha«). Vrača te v ravnovesje, umirja um, telo in duha.

Joga je orodje, ki te s pomočjo dihanja in asan premi za življenje. Da ga lahko živiš, ne da življenje živi tebe.

Pomembno je, da so asane izvedene »pravilno«, da so prilagojene posameznikovi konstituciji, sposobnostim in splošnem počutju. Le tako steče nemoten pretok energije, ki odpravlja morebitne blokade, tako na telesni kot duševni ravni.

Povezanost z dihom te osredinja in vodi tako čez asane, kot tudi čez ostale življenjske, dnevne »položaje«.

Poglobi stik s svojim telesom, stopaj skozi življenje brez strahu in v vsakem trenutku prikliči svojo moč… Vadi hatha jogo.

 

DRUGI KORAK TI PONUJA...

...individualiziran pristop, prilagojen program manjši skupini, ki si jo lahko sam/a ustvariš (prijatelji/ce, družinski člani, sodelavci/ke...) in to v času in kraju, ki ti kar najbolje ustreza - tudi dopoldan in v zgodnjih popoldanskih urah...

Če se želiš intenzivneje samo-raziskovati, se polniti z močjo za nove zahtevne podvige, ostajati sfokusiran/a na svoje cilje, tudi ko je to najtežje; če želiš uravnovešati svoj um, telo in duha v času, ko to tebi (in tvojim prijateljem/znancem/domačim...) najbolj ustreza, se nam javi, da skupaj poiščemo termin ZATE.

 

Cenik


Ostale storitve

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 63023059
  • Ime podjetja:
  • TaaBu, učenje joge, Tanja Bukovec s.p.
  • Občina:
  • Vrhnika
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si