SurfinSafari.si, spletna trgovina z oblačili in modnimi dodatki

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5467/surfinsafarisispletnatrgovinazoblaciliinmodnimidodatki-1491475734.png
SurfinSafari.si, spletna trgovina z oblačili in modnimi dodatki
SurfinSafari.si, spletna trgovina z oblačili in modnimi dodatki https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5467/surfinsafarisispletnatrgovinazoblaciliinmodnimidodatki-1491475734.png 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Katja Tuš (+)

Dobrova 28, Celje 3000, Slovenija

070 946 646
info@surfinsafari.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

SurfinSafari.si je spletntrgovin'ca z oblačili in modnimi dodatki, ki so odraz surferske ležernosti, kajterske odločnosti, windsurferske natančnosti in jogijske sproščenosti.

O trgovini

Med nekaj letnim delom in bivanjem v tujini se je rodila ideja o trgovini Surfin Safari. S tem imenom najlepše in najlažje opišem to, kar mi tako veliko pomeni.

Spoznala sem svet barv, svet morja, sonca, sproščenosti, surfarije, predvsem ta poseben način življenja na plaži, t.i. »beach life«. Se zasvojila z občutkom adrenalina in navdušenja, ki te preplavi, ko počneš to, kar te iz srca veseli. (Kajterji in surferji boste še posebej dobro vedeli o čem govorim. Ko začne pihat, vsi takoj na vodo!!!)

Sedaj želim tudi tebi predstaviti delček sveta, ki sem ga doživljala sama. Ga pripeljati bližje mladim ali malo manj mladim, tudi tistim, ki zanj sploh še niste slišali. Z jezikom, ki ga govorimo vsi, z oblačili in dodatki največjih in najbolj uveljavljenih blagovnih znamk na področju deskarskih športov.

Pri nas svet ni več črno-bel ali siv, v Surfin Safariju svet postane pisan! Vabljen/-a vanj :)

 

Prodajni program:

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 20:00
Torek
08:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 20:00
Četrtek
08:00 - 20:00
Petek
08:00 - 20:00
Sobota
-
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 17216389
  • Ime podjetja:
  • Atus trgovina na drobno po pošti, Katja Tuš s.p.
  • Občina:
  • Celje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 109

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si