Sunny Studio

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2803/sunnystudio1-1467285932.jpg
Sunny Studio
Sunny Studio https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2803/sunnystudio1-1467285932.jpg 4.5 05 1

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Regentova cesta 37, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5134444
041 613 834
01 5134460
sunny@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sunny Studio je prostor, kamor se lahko umaknemo pred vsakdanjimi obveznostmi. Kotiček, kjer se misli, telo in duša lahko napojijo svežine in pripravijo na nove izzive.

Sunny Studio najdete na Regentovi cesti 37, Ljubljana - Dravlje. Idej in možnosti za gibanje in sproščanje je veliko. 3600 m2 površine v treh nadstropjih ponuja rekreiranje v sodobno opremljenem fitnesu, 3 velikih dvoranah za vodene skupinske vadbe. Inštruktorji z izkušnjami in znanjem vam svetujejo ter oblikujejo program po vaši meri.

Sunny Studio vam nudi prostorne garderobe in enostavno ter prijazno uporabo storitev. Telo lahko razvajate v Spaju, kjer lahko sprostite in krepite telo v raznovrstnih savnah, se razvajate v whirlpoolih, ledeni jami in počivate v tapedariumu z ogrevanimi ležalniki.  Doživite lahko tudi čarobnost počitka ob kaminu s skodelico čaja.

Raznolika in bogata ponudba vključuje psihofizično sprostitev z masažami, prilagojenimi sodobnim potrebam, in sprostitvene  tretmaje daljnovzhodnih kultur. S  strokovnim in izkušenim pristopom naših terapevtov spoznajte tradicionalna ajur in orient.  Lepotne programe kozmetičnih neg  izvajamo s prestižnimi profesionalnimi kozmetikami Germaine de Capuccini, La Prairie in Dermalogica, sprostitvene in zdravilne tretmaje pa s Charm d' Orient  in Eve Taylor.

Dodatna ponudba Sunny Studia vključuje frizerski salon M&S, Sunny Nails in ordinacijo. Sprostitev si privoščite v proteinskem baru z izbrano ponudbo osvežilnih napitkov in energijskih prigrizkov.

 

Fitnes

Danes si ne predstavljamo okolja brez fitnes centrov, ki nam v modernem svetu omogočajo hitro in efektivno vadbo, primerno za vsakogar. V prenatrpanem urniku nam ura telesne aktivnosti pripomore k boljšemu počutju, sprostitvi in krepitvi imunskega sistema. Obenem si dvigujemo samozavest in izboljšujemo delavno produktivnost, kar pripomore k uspešnemu in kakovostnemu življenju vsakega posameznika.

V Sunny Studiu smo zato namenili fitnesu kar 600 m2 vadbene površine, s čimer se uvrščamo v sam vrh evropskih fitnes in wellness centrov. Opremili smo ga z najsodobnejšo opremo Technogym Selection line, ki izstopa z dovršenostjo v gibanju, varnosti, efektivnosti ter dostopnosti in dizajnu. Največja izbira kardio naprav (38), vas preseneti s sodobnim ekranom na dotik, kjer lahko, medtem ko se potite, izberete svoj najljubši TV-program. Na voljo vam je 35 orodij za krepitev različnih mišičnih skupin, 3 posebne aparature, namenjene izključno raztezanju in veliko drobnih kurativnih in preventivnih rekvizitov in pripomočkov.

Za vsakega še tako zahtevnega gosta je poskrbljeno s širokim programom storitev. Če iščete samo rekreacijo za izboljšanje psihofizične pripravljenosti, potem vas bomo ob začetnem testiranju seznanili z delom na trenežerjih in sestavili začetni program vadbe v fitnesu. Za nadaljnja testiranja in nadaljevalni program se lahko pozneje dogovarjate z izbranim inštruktorjem.

Če bodo vaše zahteve višje, se boste lahko dogovarjali z osebnim trenerjem, ki vam bo na voljo s programom za hujšanje, pridobivanje mišične mase ali toniziranje. Dodatna programa sta še športno treniranje in rehabilitacija.

Za vse tiste, ki želite med vadbo več zasebnosti, imamo za to posebej namenjen prostor, kjer boste s trenerjem sami.

 

Vadba v fitnesu vpliva na več področij:

 • povečanje sposobnosti srčno-žilnega sistema in s tem skrb za splošno vzdržljivost telesa,
 • vplivanje na gibljivosti kot osnovne motorične sposobnosti,
 • povečanje moči oz. vzdržljivosti v moči,
 • vplivanje na sestavo telesa (količino mišične in maščobne mase).

 

Aerobika in skupinska vadba

Za športno aktivnost vam bo telo izjemno hvaležno. Današnji način življenja jo preprosto potrebuje. V družbi somišljenikov vadba ne bo samo koristna pač pa tudi zanimiva in zabavna. Skupinske vadbe potekajo pod vodstvom izkušenih in energičnih inštruktorjev.

 

V Sunny Studiu vam ponujamo več vrst vodenih vadb:

Wellness in SPA

Koncept tretmajev združuje temelje tehnik z vsega sveta z modernimi pristopi in namenom: harmonizirati notranjo in zunanjo lepoto vašega telesa. Sebe in svoje najbližje lahko razvajate s posebnimi postopki. Vsak individualni tretma zmanjša napetost v telesu, sprosti duha, vzpodbuja občutke sproščenosti in prerojenosti.

 

Posebne nege zanjo in zanj

Stran od stresa in napetosti lahko raziskujete posebne tretmaje in nege zanjo in zanj. Posebno pozornost namenjamo pomlajevanju in obnavljanju kože obraza in telesa. Pri negi in kozmetičnih tretmajih obraza uporabljamo vrhunsko kozmetiko Germaine de Capuccini, La Prairie in Dermalogica, pri negi telesa pa Germaine de Capuccini, Charm D'Orinet, Eve Taylor in Decleor.

 

Cenik in rezervacije

Sunny Shop

Sunny Caffe

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 54954355
 • Ime podjetja:
 • Sunny Studio Družba za rekreacijo, razvedrilo in kozmetične storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Zelo dobre skupinske vadbe

  ,

  4.5 4.5 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Sem bo šla pa še velikokrat! Pri vadbi so me kar lepo utrudili, savno bom pa naslednjič preizkusila, izgleda zelo mikavno.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si