SUI fine geometry

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2507/suifinegeometry1-1466004878.png
SUI fine geometry
SUI fine geometry https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2507/suifinegeometry1-1466004878.png 0 05 0

Povprečno od 36 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Simona Korošec (+)

Češnjice pri Trebelnem 37, Trebelno 8231, Slovenija

041 921168
simona.korosec@hotmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje SUI fine geometry vam ponuja izdelavo nakita iz lesa in akrilnega stekla.

 

Unikatno, barvito in drzno. Če ste ljubiteljice čistih geometričnih linij, potem ne morete mimo ročno izdelanega nakita slovenskega oblikovalskega para SUI.

Z blagovno znamko SUI - fine geometry, ki je hitro osvojila slovenski modni trg, se predstavlja oblikovalski tandem Simona Korošec in Jakob Rožnik. Izpod njunih rok nastaja unikaten lesen nakit, s katerim ne boste ostale neopažene - geometrijsko sestavljeni liki s svojo barvitostjo namreč hitro vzbudijo pozornost. "Začelo se je tako, da sem sprva seveda naredila orglico zase, potem so jo videle prijateljice, si jo zaželele še one in tako dalje," pove oblikovalka, ki ji idej ne manjka.

 

Oblikovalski par je pred kratkim predstavil novo zimsko kolekcijo ICE, kjer se je poleg lesa poigral še z drugimi materiali. "Zaželela sva si nekaj drugačnega, svežega in to sva našla v kombinaciji materialov." Toplini naravnega lesa sta tako dodala kontrast hladnega pleksi stekla v nežnih pastelih, rezultat pa si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Oblikovalca sta bila na pobudo žirije povabljena tudi na mednarodno razstavo Znamke in znamenja, ki predstavlja svetovni izbor izvirnih, inovativnih, dobro oblikovanih izdelkov s področja produktnega in modnega oblikovanja in se je odvijala v oktobru in novembru 2015 v okviru dogodka Mesec oblikovanja.

Geometrija se skriva povsod okoli nas - v arhitekturi, naravi...zakaj se ne bi tudi v nakitu?

  • Davčna številka:
  • 99108828
  • Ime podjetja:
  • Komunikacijske rešitve in oblikovanje, Simona Korošec s.p.
  • Občina:
  • Trebelno
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si