Studio Černe d.o.o., galerija, uokvirjanje slik

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4612/studiocernedoogalerijauokvirjanjeslik4-1484233448.jpg
Studio Černe d.o.o., galerija, uokvirjanje slik
Studio Černe d.o.o., galerija, uokvirjanje slik https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4612/studiocernedoogalerijauokvirjanjeslik4-1484233448.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Yona Merel Černe (+)

Šmartinska cesta 217, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5417210
040 359 593
01 5233111
info@studiocerne.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

STUDIO ČERNE je bil ustanovljen leta 1982 zasnovan na ideji, da našemu tržišču ponudi celotno opremo umetnin, še posebno s široko in kvalitetno ponudbo okvirjev.

S svojim pristopom smo v Sloveniji, uokvirjanju slik oziroma okvirjanju slik in opremljanju razstavnih prostorov odprli nove razsežnosti in možnosti v tej branži, ter z vrhunsko kakovostjo močno popestrili in izboljšali ponudbo na tem področju.

Z neprestanim širjenjem ponudbe smo se skozi leta trudili zadovoljiti vse okuse in tako je mala obrt, z ljubeznijo do umetnosti, zrasla v uspešno družinsko podjetje. Leta 1991 smo se preselili v nove poslovne prostore, čemur je kasneje sledilo odprtje lokacije Galerija 14 na Bledu.

Vse blagovne znamke, ki jih zastopamo pomenijo dolgotrajnost, kakovost in pravo vrednost za vaš denar, v svetu opremljanja slik in vizualnih predstavitev, prav to pa je tudi naša poslovna strategija.

Ponosno lahko rečemo, da z vedno novimi zamislimi in dolgoročnimi cilji, vsakodnevno z veseljem razvijamo svoje delo ter pričakujemo kakovosten razvoj podjetja tudi v prihodnosti.

 

Storitve

 

Galerija Černe

Zbirka prodajnih likovnih del na ogled na enem mestu!

Na spletni galeriji Černe
www.galerijacerne.si

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 51631881
  • Ime podjetja:
  • STUDIO ČERNE, galerija, uokvirjanje in trgovina, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si