Strokovno svetovanje in cenitve v kmetijstvu, Anemari Ramšak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4243/strokovnosvetovanjeincenitvevkmetijstvuanemariramsaksp2-1479198638.jpg
Strokovno svetovanje in cenitve v kmetijstvu, Anemari Ramšak s.p.
Strokovno svetovanje in cenitve v kmetijstvu, Anemari Ramšak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4243/strokovnosvetovanjeincenitvevkmetijstvuanemariramsaksp2-1479198638.jpg 0 05 0

Povprečno od 54 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ana Ramšak (+)

Na Jelovcu 32, Bresternica 2354, Slovenija

041 321 459
anaramsak1@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Anemari Ramšak s.p. s sedežom v Bresternici je kontakt, ki ga mora poznati vsak, ki se ukvarja s kmetijsko dejavnostjo. Podjetje pokriva več dejavnosti s področja kmetijstva, na podlagi svojih znanj in dolgoletnih izkušenj pa svojim strankam nudi izjemno zanesljive in koristne nasvete.

 

Strokovno svetovanje o varstvu rastlin

Sredstva za varstvo rastlin so v proizvodnji kmetijskih pridelkov skoraj nepogrešljiva, vendar je pri njihovi uporabi izjemno pomembno, da imamo znanje o primernih količinah, času in načinu uporabe. V nasprotnem primeru lahko namesto koristi povzročijo škodo, ali pa celo negativno vplivajo na kvaliteto pridelka in zdravje potrošnikov.

Vodja podjetja, ga. Ana Ramšak, se ponaša z več kot 20 leti izkušenj pri delu z različnimi sredstvi za varstvo rastlin, zato vam lahko ponudi zanesljive nasvete, ki vam bodo prihranili stroške, ter omogočili najboljše rezultate.

 

Sodne in ostale cenitve v kmetijskem sektorju

Gotovo ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste potrebovali informacije izkušenega (sodnega) cenilca! Podjetje Anemari Ramšak s.p. je avtoriteta na tem področju, saj podjetje odlikujejo bogate izkušnje in vsa potrebna znanja.

Specializirani so prav za cenitve kmetijskih zemljišč, pa tudi vse ostale cenitve v kmetijskem sektorju. Hitro in ugodno vam bodo priskrbeli zanesljivo oceno vrednosti vašega zemljišča ali drugih objektov oziroma predmetov!

  • Davčna številka:
  • 93828098
  • Ime podjetja:
  • Strokovno svetovanje, Anemari Ramšak s.p.
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si