Strojni estrihi Žnidarec

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/322/strojniestrihiznidarec1-1489141735.jpg
Strojni estrihi Žnidarec
Strojni estrihi Žnidarec https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/322/strojniestrihiznidarec1-1489141735.jpg 4.67 05 1

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Bojan Žnidarec (+)

Spodnja Ponkvica 5, Grobelno 3231

031 221 249
bojan.znidarec@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Strojni estrihi Bojan Žnidarec s.p. iz okolice Celja, za vas izdelajo visokokakovostne strojne estrihe, ki so primerni za vse vrste graden in objektov. Naši strojni tlaki so izredno odporni na številne ekstremne pogoje, ki lahko vplivajo na dolgoročno obstojnost estriha, kot so na primer kemični vplivi, mehanske poškodbe, ali izjemno visoke ali nizke temperature.


Strojni estrihi

Sestavljeni so iz več slojev, izolacije in betonske povrhnjice. Izolacija se izvede s stiroporom ali stiroporom in volno, v etažah, ki mejijo na teren se izvede še hidroizolacija. Na izolacijo se vlije betonska povrhnjica, ki tlak ojača in mu da potrebno tlačno trdnost. Betonski sloj se izvede kot plavajoči pod, kar pomeni, da se tlak loči od sten objekta in tako prepreči prenos zvoka iz tlaka na objekt, hkrati pa se estrih lahko širi glede na svoje potrebe. Za izvedbo omenjenega bo za vaš estrih poskrbela visoko usposobljena ekipa z veliko izkušnjami, dela pa so opravljena v dogovorjenem roku.

Strojne estrihe izdelujemo v Celju in njegovi okolici.

 • Davčna številka:
 • 73829757
 • Ime podjetja:
 • Strojni estrihi Bojan Žnidarec s.p.
 • Občina:
 • Šmarje pri Jelšah
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • točnost in natančnost so vaša vrlina

  ,

  4.7 4.7 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Bojan delo opravi na rok in natančno, hvala lepa zelo zadovoljni
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si