Steklarstvo Vitko, Jože Vitko s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1913/steklarstvovitko3-1463475486.jpg
Steklarstvo Vitko, Jože Vitko s.p.
Steklarstvo Vitko, Jože Vitko s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1913/steklarstvovitko3-1463475486.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jože Vitko (+)

Glavni trg 12, Slovenj Gradec 2380, Slovenija

02 8838510
02 8838511
steklarstvo.vitko@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V steklarstvu Vitko, Jože Vitko s.p. se v našem podjetju ukvarjamo tudi z izvajanjem storitev splošnega steklarstva. Razrez, obdelava in montaža ogledal, vrtanje lukenj v stekla in ogledala, brušenje stekel in ogledal pravilnih in nepravilnih oblik.

Vse naročene izdelke vam pripeljemo na želeno lokacijo, jih namestimo in svetujemo v zvezi z vzdrževanjem.

Pri delu se poslužujemo različnih tehnik, kot je fuzija, ta starodavna tehnika spajanja stekla omogoča, da pustimo prosto pot svoji ustvarjalnosti, saj nam spajanje omogoča polaganje več plošč stekla ene na drugo in ustvarjanje čudovitih efektov z dodajanjem raznobarvnih posipov. Krivljenje stekla uporabljamo za izdelavo različnih izdelkov za večje poslovne partnerje, ki imajo posebna naročila, kot tudi za izdelavo steklenih pepelnikov, umivalnikov, vaz.

 

Uokvirjanje slik

Ponujamo profesionalno svetovanje za izbor paspartujev in velike izbire letvic za okvirje. Tako bodo Vaše slike in umetnine zažarele v najbolj skladnih barvnih kombinacijah glede na Vaše potrebe in tako pridobile na estetskem videzu ter prepoznavnosti.

Uokvirjene slike in posterji se kot nalašč primerne za darila, podarjanje najdražjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem. Tako boste razveselili vsakogar, ki ima rad umetnine vseh vrst, olepšane z okvirji po Vaši izbiri. Poizkusite tudi Vi in razveselite ljudi okoli Vas. V našem steklarstvu Vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri okvirjev in paspartujev.

 

  • Davčna številka:
  • 52961699
  • Ime podjetja:
  • Steklarstvo Vitko, Jože Vitko s.p.
  • Občina:
  • Slovenj Gradec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si