Steklarstvo Frama

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2480/steklarstvoframa1-1465974214.png
Steklarstvo Frama
Steklarstvo Frama https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2480/steklarstvoframa1-1465974214.png 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Panonska ulica 2e, Beltinci 9231, Slovenija

02 5422390
02 5422391
info@steklarstvo-frama.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Steklarstvo Frama je družinsko podjetje , katero je začelo obratovati leta 1975 v podnajemniški delavnici v Bratoncih. Ker smo vedno sledili trendom v steklarstvu, je bila delavnica kmalu premajhna in tako smo zgradili delavnico na zdajšnji lokaciji v Beltincih. In prav v tej delavnici smo se opremili z vso tehnologijo, ki jo v steklarstvu potrebujemo in s katero lahko sledimo tudi željam naših strank. Danes je to že druga generacija, kajti to tradicijo nadaljuje Franc Maučec mlajši.

 

Izdelki

 

Obdelava stekla

Peskanje

Peskanje je posebna obdelava stekla s katero je možno narediti različne vzorce...V Steklarstvu Frama vam izpolnimo vsakršno željo.

 

Graviranje

Graviranje da steklu poseben videz in ga na ta način oplemeniti. V Steklarstvu Frama že vrsto let graviramo motive po željah naših strank.

 

Dekorativne folije

V Steklarstvu Frama je možno steklo tudi dodatno polepšati z različnimi dekorativnimi folijamo(peskana folija, luknjičasta folija, reflektivna folija...)

Na vseh folijah je možen tudi digitalni print.

 

Fazetiranje

Fazetiranje stekla je posebna oblika obdelave stekla oz. samega robu stekla. Fazetiranje je možno v različnih širinah. Fazeta da steklu poseben 3D videz.

 

UV lepljenje

 

Reference

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 42485967
  • Ime podjetja:
  • Steklarstvo Frama d.o.o.
  • Občina:
  • Beltinci
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si