Steklarstvo BP Domžale

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1775/steklarstvobp1-1462803044.jpg
Steklarstvo BP Domžale
Steklarstvo BP Domžale https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1775/steklarstvobp1-1462803044.jpg 0 05 0

Povprečno od 405 ocen

Vaša ocena

Breznikova cesta 17, Domžale 1230, Slovenija

041 349 317
info@steklarstvo-bp.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Steklarstvo BP smo sodobno steklarsko podjetje iz Domžal Breznikova cesta 17, ki se ukvarja s storitvami na področju vseh vrst stekla. Delovanje podjetja Steklarstvo BP temelji na inovativnem in dovršenem delu, katero izvajamo po željah stranke, saj nam je zadovoljstvo stranke in kvalitetno opravljeno delo na prvem mestu.

Obseg storitev je obširen, saj z nenehnim izpopolnjevanjem sledimo novostim na področju steklarstva in tako skrbimo tudi za konkurenčnost našega podjetja.

 

Ponudba

Kopalnice vam opremimo z različnimi ogledali ter policami različnih dimenzij in oblik.

Ogledala različnih oblik, vzorcev, velikosti in barv izdelujemo po naročilu. Na voljo so različne debeline.

Naš program sestavljajo različni sistemi tuš kabin za tuširanje in sistemi pregradnih sten in paravanov za postavitev na kopalne kadi, prilagojene vašim kopalnicam.

Nudimo kopalniški program tuš kabin z drsnimi ali nihajnimi vrati. Prednost je, da so izdelana po meri in brez okvirjev.

Vašo kopalnico oziroma tuš kabine opremimo z različnimi vrstami kaljenega stekla in kvalitetnim okovjem.

 

Steklene kuhinjske  stenske obloge

Popestrite svojo kuhinjo z našimi steklenimi oblogami.

Na visoko kakovostno optiwhite kaljeno  steklo se po želji stranke doda fotomotiv ali samo barvano po RAL lestvici, foto motive izdelujemo z našim oblikovalcem z vašim sodelovanjem pri oblikovanju željenega motiva,pri nas ni omejitev pri oblikovanju in z veseljem prisluhnemo vsaki želji vsi motivi so prilagojeni vaši kuhinji in dimenzijam stekla.

Optiwhite steklo je brezbarvno in zato odlična podlaga tako za bele kot ostale barvne odtenke.

 

Steklo za nadstreške je kaljeno ali lepljeno, na nosilno konstrukcijo objekta pa se pritrdi z različnimi sistemi okovij.

Steklene ograje dajejo objektu eleganten in lahkoten videz.

Izdelamo vam notranjo ali zunanjo ograjo po meri z INOX konstrukcijo ali pa ograjo brez konstrukcije.

Zastekljujemo okvirje balkonskih ograj z kaljenim steklom, lepljenim triplex steklom, žičnim steklom ali lepljenim kaljenim steklom. Stekla montiramo tudi na že obstoječe konstrukcije.Po želji vam vgraviramo ali speskamo različne vzorce.

 

Prostore lahko pregradimo s steklenimi stenami v različnih kombinacijah fiksnih stekel in nihajnih ali drsnih vratnih kril iz varnostnega kaljenega, lepljenega stekla.

Predelne stene so zaradi varnosti izdelane iz kaljenega, leplenega stekla. Izbirate lahko med navadnim-prozornim steklom, jedkanim - mat steklom različnih dekorativnih vzorcev ali pa z dekorativnimi folijami z vašimi predlogi  ali pa že pripravljenimi motivi.

 

Z jedkano ornamentnimi stekli polepšate izgled vaših oken in vrat po zadnjih modnih trendih, obenem pa zmanjšate možnost neželjenih pogledov v vaš dom.

V naši ponudbi so ornamentno/jedkana stekla, ki so po vaši želji na razpolago v različnih barvah, velikosti, vzorcih in debelini. Seveda pa je lahko steklo tudi kaljeno.

 

Fototapete

V okviru naše dejavnosti vam lahko ponudimo izjemno ugodno ceno tiska na folijo za steklene kuhinjske stene, kopalnice in podobno.

Ponujamo vam vrhunski tisk, in kar je še bolj pomembno odlične cene.

Motivi se tiskajo na visoko kakovostnih folijah ter lepijo na zadnjo stran kaljenega optiwhite stekla, tako da so motivi zaščiteni pred vsemi vplivi maščobe in vode.

Na voljo je veliko motivov, nekaj vzorcev fototapet pa  lahko vidite tudi na naši spletni strani.  Odločite se katero vrsto grafike želite, pa vam pripravimo motive, lahko pa vam naš grafični ilustrator pripravi motive po vaših željah. Pri nas lahko naročite tudi samo fototapete.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 47665483
  • Ime podjetja:
  • Steklarstvo in fuzija BP d.o.o.
  • Občina:
  • Domžale
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 9

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si