Steklarstvo Astomi

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2145/steklarstvoastomi1-1464350386.png
Steklarstvo Astomi
Steklarstvo Astomi https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2145/steklarstvoastomi1-1464350386.png 0 05 0

Povprečno od 103 ocen

Vaša ocena

VIII. ulica 9, Radomlje 1235, Slovenija

040 196 196
info@astomi.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Steklarstvo Astomi d.o.o. je svoj razvoj začelo leta 1993, sprva kot manjša delavnica. Sedaj pa našim strankam ustrežemo v 800m2 veliki, moderno opremljeni delavnici, ob kateri je tudi razstavni prostor naših izdelkov. Izdelke iz našega proizvodnega programa izdelamo po naročilu.

Želite dobro in kvalitetno delo?

O tem priča tudi veliko število stalnih strank in strank, ki so do nas prišle na podlagi dobrega glasu in bistrega pogleda skozi naše izdelke.

Prodajni program

Kuhinjski program

Klasične ploščice v kuhinjah vse bolj nadomeščajo steklene stenske obloge za v kuhinjo. Steklene stenske obloge se vaši kuhinji popolnoma prilegajo saj so narejene po meri. Steklo je preprosto za  čiščenje in da kuhinji poseben videz. Lahko izbirate med enobarvnimi stekli ali pa fototapetami. Kuhinjo lahko popestrite tudi z različnimi stekli v omaricah ali pa samo s steklenimi vratci na vaših omaricah.

 

Kopalniški program

Kopalnico lahko opremite z različnimi steklenimi izdelki. Pri nas lahko naročite police različnih oblik, barv in dimenzij. Tudi ogledala izdelujemo po naročilu. Določite dimenzijo in obliko, ali pa skupaj na podlagi naše strokovne pomoči ugotovimo kaj bi se najbolje prilagajalo vaši kopalnici. Nudimo vam tudi različne sisteme in izglede tuš kabin in pregradnih sten za postavitev kopalnih kadi.

 

Pregradne stene in steklena notranja vrata

Pregradne stene ter notranja vrata izdelamo iz kaljenega stekla, ker je steklo tako manj občutljivo na udarce in nam nudi boljšo varnost. Steklene pregradne stene in notranje vrata, dajo stanovanju poseben videz, z modernim privdihom. Nudimo vam veliko izbiro stekel, vzorcev, pantov in kljuk.

 

Ograje in nadstreški

Za izdelavo steklenih ograj in nadstreškov uporabljamo različna varnostna stekla.

Steklen nadstrešek nudi vašemu balkonu terasi ali pa stopnišču pred dežjem vetrom ali ostalimi vplivi. Vaši hiši ali poslovnemu objektu nudi moderen in atraktiven videz.

Steklena ograja, da vašemu stopnišči ali pa balkonu poseben izgled, saj jo lahko krasijo fuzije, peskani motivi, tapete po vašem okusu ali pa se odločite za preprostejši videz z navadnim enobarvnim steklom.

 

Peskano steklo, fuzije in vitraži

Fuzija nastane v peči, ki jo segrejemo na 600oC in pod to vročino se stekla stopijo tako da dobimo želen motiv.
Na izbrano steklo vam »speskamo« želene vzorce, motive ali besede. Vitraž je sestavljen iz večih majhnih stekel, ki gradijo določeno sliko oz. motiv.

 

PVC in alu okna ter vrata

Izdelava in vgradnja PVC stavbnega pohištva - okna in vrata iz visokokvalitetnih profilov nemškega proizvajalca KBE, moderna oblika in široka paleta raznobarvnih dekorjev, visokoizolativna zasteklitev, ter kompletna usluga menjave oken.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 14582309
  • Ime podjetja:
  • Astomi, izdelava stavbnega pohištva, inženiring in steklarstvo, d.o.o.
  • Občina:
  • Radomlje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si