Športno rekreacijski center PYA

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4559/sportnorekreacijskicenterpya1-1483693998.jpg
Športno rekreacijski center PYA
Športno rekreacijski center PYA https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4559/sportnorekreacijskicenterpya1-1483693998.jpg 0 05 0

Povprečno od 45 ocen

Vaša ocena

Prušnikova ulica 12, Maribor 2000, Slovenija

069 621 466
info@pya.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Športno rekreacijski center PYA, pod okriljem ŠD srečno zdravo življenje, se nahaja v Prušnikovi ul. 12, Maribor (mali Mercator center) Nova vas.

Na voljo sta velika dvorana (140 m2) in mala dvorana (50 m2) za skupinske vadbe.

Ponujamo vrsto najrazličnejših vadb

Trudimo se zagotoviti najboljše trenerje, ki so vam vedno na razpolago in pomoč.

Skratka PYA center je prostor, kjer delimo odlične vadbe, sončno energijo in skrbimo za dušo in telo. Strokovnost vaditeljev bo zagotovila, da boste vzljubili gibanje in dosegli vaše cilje na najučinkovitejši način!

Če prisluhnemo svojemu telesu, samemu sebi in zaupamo svojim čustvom, če se naučimo sprejemati in dajati hkrati, postanemo ogledalo svojih misli in prepričanj. Kaj nam lahko gre narobe, če sami kreiramo svoje življenje? Prav nič! Vse se zgodi z razlogom in v pravem trenutku. Samo prepustiti se moramo in zaupati vase in v svoje ideale.

 

Vadbe in plesi

 

Masaže

Klasična masaža

Klasična masaža telesa vpliva na izboljšanje toka krvi in limfe ter ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni (avtonomni) živčni sistem. Masaža deluje še na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Učinki masaže so fizične in duševne narave.

 

Terapevtska masaža

Potek in izvedba terapevtske masaže je enaka kot pri klasični masaži, posebno pozornost pa posvetimo obolelim ali poškodovanim predelom telesa, na katerih se zadržimo največ časa. Terapevtska masaža je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic.

Terapevtsko masažo ne uporabljamo pred in po športni aktivnosti. Priporoča se počitek in uživanje veliko tekočine.

 

Refleksoterapija

Refleksoterapija je čudovita zdravilska metoda, ki blagodejno vpliva na naše počutje, zmanjšuje stres, odpravlja bolečine in lajša večino bolezenskih stanj – z njo spodbudimo proces samozdravljenja v telesu.
Človeka ne sestavlja samo fizično telo, ampak tudi čustveno in mentalno telo. Vsi stremimo k ravnovesju in z refleksoterapijo lahko to ravnovesje vzpostavimo ali pa ohranjamo.

 

Masaža glave in obraza

Masaža glave, obraza, vratu in dekolteja je zelo sproščujoča masaža, s pozitivnimi učinki na kožo. Od vratu navzgor se nahajajo možgani, živčevje, žleze, mišice… Glava je stičišče meridianov in akopresurnih točk. Mišice obraza so zelo pomembne za aktiviranje žlez v glavi in nadzirajo delovanje celotnega endokrinega sistema. Tako kot na stopalu, se tudi na obrazu nahajajo cone vseh naših notranjih organov.

 

Ročna anticelulitna vakuumska masaža

Anticelulitna vakuumska masaža je oblika terapevtske masaže z uporabo globinskih tehnik masiranja in silikonskih ventuz ter je priznana metoda za zmanjševanje celulita in videz pomarančne kože.

 

Urnik vodenih vadb

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 36741191
  • Ime podjetja:
  • Športno društvo srečno zdravo življenje
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si