Športni utrinek, športno treniranje, Jure Berzelak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4137/sportniutrineksportnotreniranjejureberzelaksp1-1478504700.jpg
Športni utrinek, športno treniranje, Jure Berzelak s.p.
Športni utrinek, športno treniranje, Jure Berzelak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4137/sportniutrineksportnotreniranjejureberzelaksp1-1478504700.jpg 0 05 0

Povprečno od 35 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jure Berzelak (+)

Rovte 21, Rovte 1373, Slovenija

040 219 619
jureberzelak@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vse otroke vabiva k aktivnemu preživljanju prostega časa v okviru organizirane vadbe. Vadba bi potekala v času šolskega leta s pričetkom okoli 20. septembra (po dogovoru s starši). Prvih 14 dni bi bile aktivnosti brezplačne, da otroci vidijo, če se dobro počutijo in želijo z aktivnostmi nadaljevati. V primeru, da otrok nadaljuje z vadbo prejme majico z logotipom Športnega utrinka.

 

Nogomet

Za otroke stare od 4 - 14 let pričenjamo z organizirano vadbo nogometa. Otroke bi razdelili po starosti ter glede na število udeležencev. Najmlajši (4 - 7 let) bi na treningih spoznavali nogomet skozi igro. Starejši otroci pa bi osvajali osnove nogometa in se seznanjali z vsemi elementi nogometnega treninga. V obeh primerih pa bi v večinski meri prevladovalo sproščeno druženje in igranje nogometa. Treningi bi potekali, v najmlajši skupini 1x tedensko, v starejših pa 2x tedensko, jeseni in spomladi na ŠRC Kovk Rovte, čez zimske mesece pa bi se treningi preselili v dvorano.

Cena treningov za najmlajše 15€, za starejše pa 20€ mesečno.
S seboj naj imajo športno opremo in nogometno žogo.

 

Ples

Vabljeni so vsi otroci stari od 3 - 11 let. Treningi bi potekali po dogovoru in uskladitvi s starši. Ne glede na število otrok, bi bili otroci razdeljeni v 2 skupini. 1. skupina - vrtec in 2. skupina otroci iz osnovne šole.

Če pa bi bila udeležba velika, bi se naredilo še več skupin za lažje delo.

Treningi za najmlajše bi potekali 1x tedensko po 45 min in bi temeljili na otrokovem ustvarjanju v gibanju oz. plesanju na glasbo ter učenju plesa na znane otroške pesmice.

Za osnovno šolo bi treningi potekali 2x tedensko po 1 uro in bi na njim ljube pesmi sestavili koreografijo, katero bi jih naučila in bi se potem lahko tudi na različnih dogodkih z njimi predstavili.

Prav tako pa bi lahko tudi sami ustvarjali koreografije oz. se plesno izražali na različno glasbo.

Cena za vrtec je 15€, za osnovno šolo pa 20€ mesečno.

Na plesne ure bi otroci morali prinesti športno opremo in obilo dobre volje!

 

Kontakt:

 • Nogomet - Jure (040 219 619),
 • Ples - Sara (041 748 376).

 

 

Za nami je že prvi mesec vadb pod okriljem Športnega utrinka. S ponosom sporočava, da je med nami že točno 60 pridnih, nasmejanih ter predvsem razigranih otrok.

Midva sva več kot zadovoljna in ponosna na vse, ki obiskujejo najine treninge. Ker vidiva, da je udeležba na vsakem treningu skoraj 100%, verjameva da tudi oni uživajo z nama.

To resnično počneva z največjim veseljem, zato je najin trud poplačan vsakič, ko odidejo otroci nasmejani domov. Še enkrat resnična hvala vsem za zaupanje in podporo pri uresničitvi najinih ciljev.

Vaša trenerja Jure Berzelak in Sara Brelih.

Lokacije podjetja
Rovte 21, Rovte 1373, Slovenija

ŠPORTNO DRUšTVO KOVK ROVTE - Rovte 89, Rovte 1373, Slovenija
 • Davčna številka:
 • 60605987
 • Ime podjetja:
 • Športni utrinek, športno treniranje, Jure Berzelak s.p.
 • Občina:
 • Logatec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 77

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si