Športne storitve Samurai - Chorchyp, Denis Porčić s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4019/140795666605469874470337004043173343763584n-1481787050.jpg
Športne storitve Samurai - Chorchyp, Denis Porčić s.p.
Športne storitve Samurai - Chorchyp, Denis Porčić s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4019/140795666605469874470337004043173343763584n-1481787050.jpg 0 05 0

Povprečno od 308 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Denis Porčić (+)

Ledarska ulica 4, Jesenice 4270, Slovenija

040 522 783
info@chorchyp.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Športne storitve Samurai vodi Denis Porčič - Chorchyp, profesionalni borec, trener borilnih veščin, lastnik Kluba borilnih veščin Samurai (KBVS - deluje v Kranjski gori, na Jesenicah, v Lescah in v Kranju), osebni trener ter glasbenik. V zadnjem času najbolj znan po udejstvovanju na največjem in najbolj priljubljenem evropskem borilnem spektaklu FFC ter novi ruski organizaciji W5. Poznamo ga pa tudi kot finalista prvega plesnega šova v sloveniji - Zvezde plešejo.

 

Samurai Gym

Samurai Gym je edinstven prostor na Gorenjskem, s pridihom japonske umetnosti in kulture, ki nudi 260m2 vadbenega prostora, popolnoma opremljenega za borilne veščine, aerobne vadbe, jogo in meditacije. Tu se odvijajo tudi seminarji, predavanja in razne delavnice. Nahaja se v športni dvorani Podmežakla na Jesenicah. Lahko ga tudi najamete za svojo dejavnost. Več si oglejte na: www.samurai-gym.si

 

Klub borilnih veščin Samurai

Moč, modrost, čast, spoštovanje in disciplina so vrline, ki Denisu pomenijo največ in prav zaradi tega je svoj klub borilnih veščin poimenoval Samurai. KBVS deluje po različnih lokacijah in šteje že preko 200 članov.

Člani kluba stremijo k razvoju borcev v različnih disciplinah kickboxinga, razvoju in večji prepoznavnosti kickboxinga v Sloveniji ter k osebnostnem razvoju vseh naših članov. Treningi so namenjeni otrokom, pa tudi starejšim in tisti, ki že imajo osnovno ali napredno znanje kickboxinga.

Na treningih se otrokom znanje podaja na zabaven način, vedno pa vlada tudi disciplina. Medsebojno spoštovanje je prvo pravilo kluba. Otroci in bolj izkušeni borci se udeležujejo tudi različnih mednarodnih, državnih in »Open« tekmovanj, kjer dosegajo odlične rezultate in so deležni raznih priznanj. Oglejte si še FB profil kluba!

 

Videoprodukcija

Denis Porčić je ambasador podjetja Proteini.si, s katerim sodeluje že od samega začetka. Kot glavni sponzor mu pomagajo na njegovi športni, glasbeni in podjetniški poti. V sodelovanju z njimi redno snema tudi svojo oddajo Chorchypova štala, v kateri z različnimi gosti na zanimiv in duhoven način predstavlja svoje treninge. Oglejte si jih, morda najdete ideje za domačo vadbo!

 

Team building

Denis Porčić in njegova ekipa ponujajo tudi storitev team buildinga za manjša in večja podjetja. Zaposlenim pomagajo doseči ravnovesje, zaupanje, pripravljenost, napredek in uspeh, povezovanje in odgovornost, tako pri vsakem posamezniku, kot tudi v skupini.

Team buildingi pod njihovim vodstvom so edinstveni, saj uporabljajo znanja Feng Shui in BaZi za optimalen poslovni uspeh. Izbirate lahko med različnimi paketi, glede na interese in potrebe podjetja in zaposlenih : športni paket, paket zabave in paket ravnovesja. Poleg naštetih paketov pa vam je na voljo še vrsta drugih aktivnosti, ki jih lahko poljubno kombinirate v izbran paket ali pa si celo sami sestavite svojega.

Vsi team building programi se lahko eno ali večdnevni. Izvajamo jih v Gozd Martuljku v hotelu Špik, v sodelovanju s Hit Alpinea hoteli v Kranjski Gori, Sava hoteli na Bledu, na voljo pa imamo tudi posebnem piknik prostor v Ribnem, kjer se lahko v objemu narave sprostite in povežete oz. okrepite svoje vezi. Vaša doživetja  na team buildingu, lahko tudi dokumentiramo in vam pripravimo zabaven video oz. fotografije.

 

Organizacija dogodkov

V okviru Športnih storitev Samurai in v sodelovanju s Klubom borilnih veščin Samurai potekajo dobrodelni, športni in glasbeni dogodki, tekmovanja iz področja borilnih veščin (v sodelovanju z drugimi slovenskimi klubi, trenerji in zvezami), otroški kampi, kjer ne manjka zabave ter športni seminarji, ki so povezani s svetovanjem o zdravem načinu življenja in s strokovnimi nasveti na različnih področjih. V največje veselje je Denisu organizacija prireditev za otroke, kot so športni kampi, dobrodelni dogodki in nastopi.

 

Rojstnodnevne zabave v Samurai Gym

Razbremenite se na dan praznovanja rojstnega dne vašega otroka in vse prepustite nam.

V našem ZEN ali BUSHIDO ROOM-u, vsak vikend gostujemo tudi otroke, ki pri nas lahko praznujejo rojstni dan. Na voljo imamo splošna in tematska praznovanja. Vaše otroke zabavajo izkušene animatorke, poskrbljeno je za varnost in dobro voljo.

Rojstnodnevna zabava traja 2 uri, otroci pa se zabavajo z dvema animatorkama na ustvarjalnih delavnicah, športnih igrah, karaokah in plesu, iskanju skritega zaklada, reševanju ugank in premagovanju poligona.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 53300831
  • Ime podjetja:
  • Športne storitve Samurai Denis Porčić s.p.
  • Občina:
  • Jesenice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si