Sportanzo, agencija za organizacijo vrhunskih športnih priprav

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2374/sportanzoagencijazaorganizacijovrhunskihsportnihpriprav-1465458052.jpg
Sportanzo, agencija za organizacijo vrhunskih športnih priprav
Sportanzo, agencija za organizacijo vrhunskih športnih priprav https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2374/sportanzoagencijazaorganizacijovrhunskihsportnihpriprav-1465458052.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matej Avanzo (+)

Kleče 36, Ljubljana 1000, Slovenija

041 207 384
info@sportanzo.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sportanzo je prva tovrstna agencija za organizacijo vrhunskih športnih priprav za različne kolektivne športe v Sloveniji, ki za vse klubske in reprezentančne ekipe različnih starostnih kategorij ter obeh spolov zagotavlja kakovostne nastanitve in trenažne procese v vrhunskih športnih kapacitetah v Sloveniji z možnostjo organizacije pripravljalnih tekem po izjemno ugodnih cenah.

Kot ekskluzivni evropski partner agencije Atlas Sports Peking, ene najvplivnejših športnih agencij v Aziji, ponujamo odlične pogoje za pripravo izbranih vrst vseh starostnih kategorij in članskih ekip na Kitajskem, vselej s sodelovanjem na različnih kakovostno organiziranih turnirjih, na katerih gostujejo ekipe s celega sveta. Hkrati vsem azijskim ekipam ponujamo storitve organizacije vrhunskih priprav s Slovenijo kot idealno destinacijo v središču stare celine.

Naša vizija je Slovenijo zaradi odlične lege, izjemne infrastrukture in s tem velikega potenciala za razvoj, postaviti na svetovni zemljevid športnega turizma, ki ponuja dobre pogoje v prijetnem okolju, obdanem z neokrnjeno naravo, po zelo konkurenčnih cenah, obenem pa nadaljevati z izmenjavo športnih ekip med Evropo in Kitajsko, ki zagotavljajo odlično primerjavo kakovosti na mednarodni ravni.

 

Sponzorstva

Sportanzo je usmerjen v izdelavo ali svetovanje pri načrtovanju celostne marketinške strategije in iskanju pravih sponzorskih partnerstev za športne subjekte ter izvedbo dogodkov in športnih tekmovanj, pri čemer spodbujamo ter pripravljamo učinkovito ter sodobno aktivacijo sponzorstev.

Na podlagi mednarodnih izkušenj in z novimi pristopi organiziramo vrhunske ter odmevne dogodke za zagotovitev pravilno usmerjene promocije, prepoznavnosti ter povezanosti z uporabniki. Želja in cilj Sportanza je izvesti projekte, ki bodo orali ledino ter bodo v javnosti odmevali kot izjemno domiselni.

Z gradnjo in strateškim vodenjem blagovnih znamk različnih vrst subjektov pomagamo zagotoviti dolgoročen uspeh na področju pozicioniranja na trgu ter rasti tržne vrednosti.

Delujemo predvsem na način, da skušamo slehernemu partnerju naše usluge maksimalno prilagoditi njegovim potrebam z enim izmed naših glavnih načel – soustvarjanjem.

 

Komunikacija

Dolgoletne izkušnje na področju odnosov z javnostmi, poznavanjem medijev in trga ter vodenjem družbenih omrežij so skupaj z znanjem na različnih področjih dela in sposobnostjo prilagajanja prave odlike Sportanza, ki lahko na primeren način in dolgi rok okrepijo komunikacijo podjetja ali blagovne znamke.

Odlikuje nas priprava novodobnih in inovativnih rešitev na področju komunikacij zastavljenih ciljev, oglaševanja izdelkov in dogodkov, razvoja in vodenja družbenih omrežij ter klasičnih odnosov z javnostmi, vključno z izdelavo sporočil za javnost, strategijo kriznega komuniciranja, pripravo ter vodenjem novinarskih konferenc in drugih druženj z mediji.

Vse smeri komunikacije vodimo k povečevanju prepoznavnosti subjekta ali razvoju blagovne znamke na vnaprej določenem trgu, pri čemer lahko strateško pristopimo tudi kot partner pri zagotavljanju dodatnih sredstev za razvoj vizije, ki bi našim strankam prinesla dolgoročno korist.

 

Vir

 

  • Davčna številka:
  • 16529766
  • Ime podjetja:
  • Sportanzo, šport in marketing, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si