Splošno ključavničarstvo, Jože Vadnjal s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5141/splosnokljucavnicarstvojozevadnjalsp1-1488809783.png
Splošno ključavničarstvo, Jože Vadnjal s.p.
Splošno ključavničarstvo, Jože Vadnjal s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5141/splosnokljucavnicarstvojozevadnjalsp1-1488809783.png 0 05 0

Povprečno od 213 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jože Vadnjal (+)

Uršičev štradon 18, Ljubljana 1000, Slovenija

01 4274585
041 654 681
01 4274585
info@kljucavnicarstvo.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo malo družinsko podjetje, Splošno ključavničarstvo, Jože Vadnjal s.p., ustanovljeno leta 1994. Ukvarjamo se z izdelavo izdelkov iz različnih vrst kovin.

Naša paradna dejavnost so izdelava dvoriščnih vrat, ograj, balkonskih ograj in ostalih kovinskih konstrukcij.

Vsak naš izdelek je unikat, prilagojen potrebam in željam kupca oz. naročnika.

Ukvarjamo se z izdelavo in oblikovanjem balkonskih in vrtnih ograj, okenskih rešetk in dvoriščnih vrat. Slednja lahko opremimo tudi z avtomatskimi sistemi podizvajalcev Beninca in Elvox, ki so primerni tudi za dviganje in spuščanje zapornic.

Za naročnike načrtujemo, izdelujemo montiramo nadstreške in rastlinjake ter se predstavljamo v vlogi vsestranskega ponudnika ključavničarskih storitev, kot je rezanje, vrtanje, struženje in krivljenje kovine.

V podjetju redno vzdržujemo in posodabljamo strojni park, v katerem so hidravlična kombinirana prebijalka, škarje in dva krivilna stroja. Ob vsem tem vam nudimo tudi popravilo kmetijske mehanizacije in delovnih strojev ter poskrbimo za morebitne potrebne nadomestne dele.

 

Ograje

Ograje so lahko sestavljene iz vertikalnih palic, okroglih cevi, ploščatih elementov, skratka možna je kombinacija posameznih profilov ali kovanih elementov. Stebri so iz okroglih cevi ali kvadratnih cevi, seveda,pa upoštevamo želje stranke in arhitekturo tako da se stebri oziroma sama ograja prilagodi okolju in potrebam stranke. Skratka pri samem ogledu definiramo elemente, ki so osnova za izdelavo ponudbe.

Vsi ograjni elementi so vroče pocinkani, po potrebi dodatno pobarvani v izbrani barvi po RAL lestvici. Možna pa je tudi INOX izvedba.

 

Kovinske konstrukcije

Izdelujemo različne kovinske konstrucije za različne namene

 

Avtomatika

Nudimo vam pogone proizvajalcev BENINCA in ELVOX

 • pogoni za dvoriščna vrata (mehanizem za odpiranje drsnih in krilnih vrat),
 • parkirne zapornice.


Ostale storitve

 • vzdrževanje in servis strojev in naprav (kmetijska in gradbena mehanizacija),
 • ključavničarske storitve s stroji (prebijemo, režemo, stružimo,  krivimo po vaših željah – krivimo vse od fi120 oz.kvadrat 120, ržemo vse do debeline 12mm),
 • Transportna linija za razvrščanje paketov.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 56775121
 • Ime podjetja:
 • Splošno ključavničarstvo, Jože Vadnjal s.p.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si